menu
Home » Woning huren » Villa Verde Noord

Villa Verde Noord - Almere

De verhuur is gestart! Inschrijven kan tot en met 19 november a.s. Het is belangrijk dat u uw aanvraag helemaal compleet aanlevert. Villa Verde Noord en Zuid zijn twee identieke gebouwen aan de Spanjestraat Lees meer
TE HUUR

€ 1125 - € 1360

  • Aantal huurwoningen
    12
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De verhuur is gestart! Inschrijven kan tot en met 19 november a.s. Het is belangrijk dat u uw aanvraag helemaal compleet aanlevert.

Villa Verde Noord en Zuid zijn twee identieke gebouwen aan de Spanjestraat in Almere Poort, beide kleinschalig want slechts 12 appartementen per gebouw. De appartementen zijn nu volop in aanbouw en worden naar verwachting nog het einde van dit jaar of begin 2019 opgeleverd.

De appartementen
De fraaie 3- en 4-kamerappartementen variëren tussen de 71 m2 en 88 m2. Elk appartement heeft een royale buitenruimte. De begane grond appartementen beschikken zelfs over een tuin van ca. 107 m2. De topappartementen hebben een ruim terras van ca. 16 m2. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond. Daarnaast hebben enkele appartementen een extra inpandige berging. Parkeren kan direct rondom het gebouw, op uw eigen parkeerplaats.

Afwerkingsniveau
Aan deze appartementen hoef je bij oplevering nog maar weinig te doen. De wanden zijn behangen en geschilderd, de keukens zijn luxe en voorzien van onder andere een koelkast, vaatwasmachine, afzuigkap, inductie kookplaat, combimagnetron. RVS spoelbak chromen kraan, kunststof achterwand en zwart composiet aanrechtblad. Er zijn hoogwaardig afgewerkte badkamers met hemeldouche, glazen douchescherm, wastafel met -meubel, spiegel met verlichting, handdoekradiator en vrijhangend toilet. De topappartementen hebben een separaat toilet.

Inschrijven en voorwaarden
Belangstelling? Schrijft u zich in via een reactie op deze aanmelding. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt minimaal één maand huur als waarborgsom gevraagd. Er is een inkomensnorm van toepassing van minimaal 3,5 keer de maandhuur aan bruto inkomen.

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze aanbieding en informatie geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Villa Verde Noord

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten