menu
Home » Woning huren » Reaalhof en Stationsplein

Reaalhof en Stationsplein - Lelystad

Regelmatig te huur: Gelegen op een ideale locatie in Lelystad: 3-kamer appartementen op loopafstand van het station. Aan het Reaalhof en het Stationsplein liggen deze verrassend ruime appartementen. Lees meer
TE HUUR

€ 820 - € 950

  • Aantal huurwoningen
    57
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Regelmatig te huur:

Gelegen op een ideale locatie in Lelystad: 3-kamer appartementen op loopafstand van het station.

Aan het Reaalhof en het Stationsplein liggen deze verrassend ruime appartementen. Er zijn diverse types te huur, waarbij er met name verschil is in de indeling en de ligging. Het zijn namelijk allemaal appartementen met 2 slaapkamers.

Stationsplein:
Deze appartementen zijn zeer ruim, met vooral riante woonkamers. De meeste appartementen hebben het balkon op het westen, met zicht op het station, of op het noorden, met zicht over de terrassen. Er zijn 4 appartementen met het balkon op het oosten, met zicht op het parkeerterrein. Alle appartementen aan het Stationsplein hebben een parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Deze zijn niet genummerd, het is vrij parkeren voor diegene met een parkeerpas.

Reaalhof:
De appartementen aan het Reaalhof zijn meest gelegen met de balkons op het zuiden en op het westen. De appartementen zijn praktisch ingedeeld en hebben een standaard keuken, zonder inbouwapparatuur en een badkamer in lichte kleurstelling.
Bij deze appartementen hoort geen parkeerplaats op het binnenterrein. Deze is ook niet los te huur.

Alle appartementen hebben nog een aparte berging op de begane grond.

De omgeving:
De appartementen zijn gelegen in het stadshart van Lelystad. Het station Lelystad Centrum ligt naast de appartementen, en is daarmee op loopafstand. Vanuit het station Lelystad Centrum kunt u met de trein richting Amsterdam of Zwolle. Tevens zijn er goede busverbindingen met diverse steden in de omgeving, o.a. Harderwijk en Emmeloord.
Met de auto bent u spoedig bij de A6. Ook Harderwijk staat in goede verbinding met Lelystad.

Op loopafstand zijn diverse supermarkten gelegen, alsmede een tandarts, apotheek en het ziekenhuis. Ook kent Lelystad gezellige terrassen en diverse restaurants.

Heeft u belangstelling voor een appartement? Wij horen u dan graag. Houdt u er rekening mee dat er inkomenseisen van toepassing zijn. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met de verhuurder.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Reaalhof en Stationsplein

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten