menu
Home » Woning huren » De Hogekamp

De Hogekamp - Epe

Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Hogekamp” aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt! Aan de rand van het groene Epe Lees meer
TE HUUR

€ 436 - € 560

  • Aantal huurwoningen
    38
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
Albert Schweitzerlaan 79 - Epe€ 478 per maand

Over de woning

Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Hogekamp” aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt!

Aan de rand van het groene Epe ligt aan de Albert Schweitzerlaan het seniorencomplex “De Hogekamp”. Dit zijn 38 appartementen in de sociale sector met een woonoppervlakte van circa 35 m² tot 50 m². Dit betreffen zelfstandige woonruimtes met een ruime woonkamer, slaapkamer, inpandige berging, een eigen keuken, badkamer en balkon of buitenruimte. Het complex is centraal gelegen met veel voorzieningen op loopafstand, daarnaast kunt u uw fiets in de gemeenschappelijke fietsenberging stallen en kunt u gebruik maken van de naastgelegen zorg. Hier bent u vrij in en dient u dit zelf af te stemmen met de zorg.

Voor deze sociale sector appartementen hanteren wij de het passend toewijzen vanuit de overheid. Om een aanvraag goed te kunnen beoordelen hebben wij een inkomensverklaring of definitieve belastingaanslag van het jaar 2017 of 2018 nodig. Hier staat het verzamelinkomen op, dit verzamelinkomen mag voor één persoon niet hoger zijn dan € 38.035 zijn.

Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Om op korte of lange termijn in aanmerking te kunnen komen hebben wij een complete aanvraag inclusief documenten van u nodig. De inschrijving is gratis en vrijblijvend, neem voor meer informatie contact met ons op!

Ja, ik heb interesse in De Hogekamp

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten