menu
Home » Woning huren » De Hogekamp

De Hogekamp - Epe

Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Hogekamp” aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt! Aan de rand van het groene Epe Lees meer
TE HUUR

€ 436 - € 560

  • Aantal huurwoningen
    38
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Hogekamp” aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt!

Aan de rand van het groene Epe ligt aan de Albert Schweitzerlaan het seniorencomplex “De Hogekamp”. Dit zijn 38 appartementen in de sociale sector met een woonoppervlakte van circa 35 m² tot 50 m². Dit betreffen zelfstandige woonruimtes met een ruime woonkamer, slaapkamer, inpandige berging, een eigen keuken, badkamer en balkon of buitenruimte. Het complex is centraal gelegen met veel voorzieningen op loopafstand, daarnaast kunt u uw fiets in de gemeenschappelijke fietsenberging stallen en kunt u gebruik maken van de naastgelegen zorg. Hier bent u vrij in en dient u dit zelf af te stemmen met de zorg.

Voor deze sociale sector appartementen hanteren wij de het passend toewijzen vanuit de overheid. Om een aanvraag goed te kunnen beoordelen hebben wij een inkomensverklaring of definitieve belastingaanslag van het jaar 2017 of 2018 nodig. Hier staat het verzamelinkomen op, dit verzamelinkomen mag voor één persoon niet hoger zijn dan € 38.035 zijn.

Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Om op korte of lange termijn in aanmerking te kunnen komen hebben wij een complete aanvraag inclusief documenten van u nodig. De inschrijving is gratis en vrijblijvend, neem voor meer informatie contact met ons op!

1 beschikbare woningen
Appartementen

Albert Schweitzerlaan 83 - Epe€ 482 per maand

Interesse in De Hogekamp?

De huurwoning aan De Hogekamp in Epe is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten