menu
Home » Woning huren » t Kampje

t Kampje - Loenen aan de Vecht

De bewoners van ’t Nieuwe Kampje (Driehovenlaan) vormen samen met de bewoners van Ter Beekhof en Pleinzicht (Doude van Troostwijkplein) een woongemeenschap waar bewoners op een fijne manier ‘happy Lees meer
TE HUUR

€ 415 - € 649

  • Aantal huurwoningen
    71
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De bewoners van ’t Nieuwe Kampje (Driehovenlaan) vormen samen met de bewoners van Ter Beekhof en Pleinzicht (Doude van Troostwijkplein) een woongemeenschap waar bewoners op een fijne manier ‘happy ouwer’ kunnen worden in Loenen. Deze woonvoorziening in Loenen biedt een plek waar samenredzaamheid en gezelligheid de basis vormt en waarbij de zorg dichtbij is, als dat nodig wordt.

Wonen in de bibliotheek
’t Kampje is een thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Zo biedt ’t Kampje al sinds vorig jaar onderdak aan de plaatselijke bibliotheek Uniek voor Nederland is dat de bewoners van de vleugels op de 1e en 2e verdieping ‘ín de bibliotheek wonen’. De uitstraling is eigentijds, licht, voor iedereen bereikbaar. Een belangrijke sociale voorziening dus voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is.

In totaal zijn er 71 sociale huurappartementen. 35 appartementen gaan via een toewijzingscommissie naar ouderen met of zonder zorgvraag. Zo’n 10% van dit totaal is bestemd voor verhuur aan andere doelgroepen, zoals bijvoorbeeld jongeren. De overige appartementen zijn bedoeld voor mensen met een zorgzwaartepakket 5 (ZZP) of hoger, de verhuur hiervan loopt via Zorggroep De Vechtstreek.

De verschillende type 1- en 2-kamerappartementen hebben een oppervlakte van circa 27 m² tot circa 54 m² en zijn allemaal gelijkvloers. Elk appartement is voorzien van een inbouwkeuken en aparte badkamer. Huurprijzen variëren van € 435,00 tot € 649,00 netto per maand, hier komen nog servicekosten bij.

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten zodat wij u kunnen voorzien van de brochure en extra informatie!

Ja, ik heb interesse in t Kampje

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten