menu
Home » Woning huren » t Kampje

t Kampje - Loenen aan de Vecht

Wonen in ’t nieuwe Kampje … ook iets voor u? Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om woonzorgcentrum ’t Kampje in Loenen aan de Vecht een tweede jeugd te geven. Binnenkort zijn de verbouwingswerkzaamheden Lees meer
TE HUUR

€ 415 - € 649

  • Aantal huurwoningen
    71
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Wonen in ’t nieuwe Kampje … ook iets voor u?

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om woonzorgcentrum ’t Kampje in Loenen aan de Vecht een tweede jeugd te geven. Binnenkort zijn de verbouwingswerkzaamheden afgerond en is ’t Kampje klaar om nieuwe bewoners te ontvangen.

Belangstellenden voor een nieuwe woning in ’t Kampje aan de Driehovenlaan 2 in Loenen aan de Vecht zijn op woensdag 24 mei van 16.00 tot 19.00 uur van harte welkom tijdens het Open Huis.

Wonen in de bibliotheek
’t Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Die mix zorgt voor evenwicht en diversiteit. Voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t Kampje is dan ook meer dan een woonvoorziening. Het is de plek waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Zo biedt ’t Kampje al sinds vorig jaar onderdak aan de plaatselijke bibliotheek Uniek voor Nederland is dat de bewoners van de vleugels op de 1e en 2e verdieping ‘ín de bibliotheek wonen’. De uitstraling is eigentijds, licht, voor iedereen bereikbaar. Een belangrijke sociale voorziening dus voor Loenen aan de Vecht. Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is.

Een appartement huren in ’t Kampje?
’t Kampje telt in totaal 71 sociale huurwoningen. Vijfendertig woningen gaan via toewijzing naar ouderen met of zonder zorgvraag. Zo’n 10% van dit totaal is bestemd voor verhuur aan andere doelgroepen, zoals jongeren. Maximaal 36 zijn er bedoeld voor mensen met een zorgzwaartepakket 5 (ZZP) of hoger. Zorggroep De Vechtstreek regelt hiervan de verhuur.

1- en 2-kamerappartementen
De verschillende type 1- en 2-kamerappartementen hebben een oppervlakte van circa 27 m² tot circa 54 m² en zijn allemaal gelijkvloers. Elk appartement is voorzien van een inbouwkeuken en aparte badkamer. Huurprijzen variëren van € 415,00 tot € 649,00 per maand. Daar komen nog servicekosten bij.

Ja, ik heb interesse in t Kampje

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten