menu
Home » Woning huren » Cruquius 2.2C (co-living)

Cruquius 2.2C (co-living) - Amsterdam

Cruquius 2.2C Noord | per direct beschikbaar Samen huren op een dynamische plek Dit is een unieke kans! In Cruquius 2.2C kun je direct huren met een vriend, familie of collega. Het zijn appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 795 - € 1590

  • Aantal huurwoningen
    18
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Cruquius 2.2C Noord | per direct beschikbaar

Samen huren op een dynamische plek
Dit is een unieke kans! In Cruquius 2.2C kun je direct huren met een vriend, familie of collega. Het zijn appartementen met een ruime living, twee slaapkamers en twee badkamers. Je deelt met je huisgenoot de woonkamer, keuken en balkon en voor jezelf heb je een ruime slaapkamer met eigen badkamer.
Alle appartementen worden verhuurd met een gloednieuwe vloer, luxe badkamers en een complete keuken. Je kunt dus zo verhuizen.

De huurprijs is vanaf circa € 795,00 per persoon per maand (€ 1.590,00 per appartement), inclusief vloerafwerking, exclusief servicekosten van € 75,- die je samen deelt met je huisgenoot.

Ruimte voor jezelf en ruimte voor gezelligheid
De co-living appartementen zijn slim ingedeeld. De woonkamer met open keuken is de gedeelde ruimte. De keuken is voorzien van een afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en composiet werkblad. Bovendien is er een wasmachineberging. Er zijn twee aparte slaapkamers die allebei een eigen badkamer en suite hebben. Zo heb je dus ook echt je eigen plek.

Kies je voor een co-living appartement, dan sluit je samen 1 huurcontract af. Ken je niemand met wie je samen kunt huren, laat het ons dan weten. De makelaars kunnen je matchen met iemand anders die ook een huisgenoot zoekt.

Wonen op een dynamische plek
Het gebouw Cruquius 2.2C ligt op het voormalig Sigma terrein. Een superleuke plek. De industriële Sigma-verffabriek en Huisje Insulinde met het pompengebouw en het ketelhuis vormen samen het levendige hart van Cruquius. Als je hier straks rondloopt, zie je het industriële verleden van Sigma terug.

In de gebouwen komt creatieve bedrijvigheid en voor de deur ligt het hart van Cruquius. Bovendien loopt je vanaf hier zo naar de Entrepothaven en de Nieuwe Vaart. Je geniet van het ontspannen eilandleven, met eigenwijze horeca, een supermarkt en een sportschool waar je gemakkelijk naartoe wandelt. En het fijne is dat je met tien minuten fietsen in het centrum van Amsterdam bent.

18 co-living appartementen
Cruquius 2.2C is een persoonlijk gebouw van zes woonlagen met slechts 18 co-living appartementen die worden gedeeld. De architectuur van het gebouw past mooi bij de monumentale panden. Cruquius 2.2C heeft een vriendelijk, stoere uitstraling. Via de hoge ramen en glazen balkonhekken heb je optimaal uitzicht naar buiten én schijnt het licht prachtig naar binnen.

Op de begane grond liggen de bergingen en er is een gezamenlijke fietsenstalling. Elke woonlaag bestaat uit drie appartementen. Je hebt dus keuze uit 3 woningtypen die in woonoppervlakte variëren van 73 tot 78 m2. Het concept is voor elk type gelijk: een gedeelde woonkamer en keuken en twee aparte slaapkamers met een eigen badkamer.
Alle appartementen hebben een balkon met een gunstige zonligging. Na een lange werkdag geniet je op je eigen balkon van de avondzon.

Heb je een parkeerplaats nodig? Weet dan dat er parkeerplaatsen te huur zijn in een afgesloten parkeergarage. Vraag ernaar bij de makelaars.
Inschrijven

In de woningzoeker kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. Blauw zijn de appartementen die nog vrij zijn, oranje die onder optie staan en rood die al zijn verhuurd. Als je een bouwnummer hebt aangeklikt kun je de inschrijving starten via de knop ‘ik wil deze woning’.

Let op, je moet je samen inschrijven met de persoon met wie je samen wilt huren. Jullie ontvangen daarna een inlogcode voor een inlogomgeving. In deze eigen omgeving is de mogelijkheid om de benodigde documenten te uploaden, waarna de screening door de makelaars zal plaatsvinden.

LIVVIN
Voor alle huurders van Cruquius is er naast je eigen appartement ook de gemeenschappelijke woonkamer Livvin. Een grote, sfeervolle woonkamer met een flinke keuken en een lange lees- c.q. eettafel en hoekjes om te loungen of even rustig te werken.

Livvin is gelegen op de begane grond van Cruquius 1.1, Bottelarijstraat 291, dus midden in de wijk en dus dichtbij jouw woning.

Hier vind je de enthousiaste en betrokken community manager van het Cruquius gebied, kun je een bakje koffie doen, werken of deelnemen aan een van de activiteiten. Via de Spaceflow app kun je digitaal deelnemen aan de community Cruquius, maar ook contact zoeken met de beheerder voor vragen over je woning.

Bij de servicekosten die je voor je woning betaald, zijn de kosten voor de ondersteuning vanuit het community management en de Spaceflow app inbegrepen.

Ja, ik heb interesse in Cruquius 2.2C (co-living)

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten