menu
Home » Woning huren » Kasteel Getsewoud

Kasteel Getsewoud - Nieuw-Vennep

Wilt u uniek wonen in een schitterende omgeving en voorzien van alle comfort. Het complex bestaat uit twee woontorens omgeven door een slotgracht. achter de robuuste muren van het kasteel schuilt een Lees meer
TE HUUR

€ 1270 - € 1580

  • Aantal huurwoningen
    30
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Wilt u uniek wonen in een schitterende omgeving en voorzien van alle comfort.
Het complex bestaat uit twee woontorens omgeven door een slotgracht. achter de robuuste muren van het kasteel schuilt een wereld van comfort.

Vanuit de parkeerkelder of centrale entree gaat u met de lift naar één van de appartementen. Alle appartementen zijn uitgevoerd met een luxe badkamer en een riante keuken voorzien van inbouwapparatuur. Daarbij is het gebouw uitgerust met het revolutionaire Domotica-systeem. Dit is een uniek systeem waarmee u op eenvoudige wijze o.a. elektrische apparatuur en de verwarming binnen uw woning bedient.

Kortom; modern en comfort in een rustiek jasje.

Net als het hele gebouw zijn ook de appartementen zeer ruim en varieren van 100 m2 tot 145 m2. Voor de verhuur zijn 2-, 3- en 4-kamer appartementen beschikbaar die voorzien zijn van royale buitenruimten welke met openslaande deuren vanuit de huiskamer zijn te betreden. Omdat elk appartement op een hoek is gebouwd valt het daglicht vanuit verschillende hoeken binnen.

De appartementen zijn fraai afgewerkt en kennen een hoogwaardige oplevering. De keukens zijn voorzien van de meest moderne inbouwapparatuur. De kastdeuren hebben een mooie lichtbeige kleur en hebben een strakke design greep. Tussen de bovenkasten en het donkere aanrechtblad is fraai, licht tegelwerk aangebracht. De badkamers zijn uitgevoerd met een ligbad, een aparte douche en een dubbele wastafel. Daarbij hebben alle appartementen 2 toiletten.

Nieuw-Vennep is gelegen in de Gemeente Haarlemmermeer, nabij grote steden als Amsterdam en Den Haag. Door de centrale ligging is het voor autobezitters vanuit Nieuw-Vennep gemakkelijk om via de verbindingswegen aansluiting te vinden naar de snelwegen A-4 en A-44, richting Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Ook de verbinding met Schiphol is sterk.

Overigens is ook met het openbaar vervoer goed te reizen vanuit Nieuw-Vennep naar de plaatsen in de omgeving én naar Schiphol. Nieuw-Vennep heeft een eigen treinstation welke een uitstekende verbinding heeft met diverse grote steden.

De appartementen zijn gelegen in de nieuwbouwwijk Getsewoud met karakteristieke woningen en grote waterpartijen. Deze wijk heeft een eigen winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen. Aan de andere kant van het kanaal ligt het authentieke deel van Nieuw-Vennep. Daar is ook een winkelcentrum gelegen, De Symfonie. Een winkelcentrum met veel bekende winkels en restaurants.

Getsewoud is bijzonder ruim opgezet en de woningen en wegen worden op een prettige manier gecombineerd met parken, groene lanen en weidse waterpartijen.Het Venneperhout ligt nabij en biedt een mooi wandelpark en diverse sportverenigingen.

Unieke bewoners-app
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende.

Alle informatie met betrekking tot de woningen is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Kasteel Getsewoud

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten