menu
Home » Woning huren » Granietstraat, Koraalstraat en Porfier

Granietstraat, Koraalstraat en Porfier - Swifterbant

Fijne woningen gelegen in Swifterbant. Deze riante woningen hebben allemaal een (vrijstaande) stenen garage en een ruime voor- en achtertuin. Indeling: Via de hal met toilet komt je in de ruime woonkamer Lees meer
TE HUUR

€ 850 - € 920

  • Aantal huurwoningen
    15
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Fijne woningen gelegen in Swifterbant.

Deze riante woningen hebben allemaal een (vrijstaande) stenen garage en een ruime voor- en achtertuin.

Indeling:
Via de hal met toilet komt je in de ruime woonkamer met woonkeuken. De keuken is in lichte kleurstelling. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van diverse afmetingen. Ook deze verdieping is voorzien van net laminaat. Waarschijnlijk is ook raambekleding nog aanwezig.

De zolder is vaak nog vrij in te delen.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Granietstraat, Koraalstraat en Porfier

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten