menu
Home » Woning huren » 't Landje

't Landje - Opperdoes

Fijn wonen met verschillende zorg- en welzijnsfaciliteiten dichtbij! Op deze locatie ligt ook het woonzorgcentrum Almere waar zorginstelling De Omring is gevestigd. Zorg- en welzijnsfaciliteiten zijn Lees meer
TE HUUR

€ 475 - € 528

  • Aantal huurwoningen
    20
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Fijn wonen met verschillende zorg- en welzijnsfaciliteiten dichtbij!

Op deze locatie ligt ook het woonzorgcentrum Almere waar zorginstelling De Omring is gevestigd. Zorg- en welzijnsfaciliteiten zijn dus op het terrein zelf aanwezig.

In de directe nabijheid zijn vele openbare voorzieningen te vinden, waaronder: winkels, recreatievoorzieningen en openbaar vervoer op loopafstand. Vanaf deze woonlocatie heeft u een snelle verbinding met de A7 richting de Afsluitdijk. Door de kleinschalige opzet van het gebouw is er veel onderlinge betrokkenheid.

Er zijn 2- en 3- kamer appartmenten beschikbaar in het complex, met een grootte van 48 m2 tot 60 m2. De badkamers zijn allen voorzien van toilet, douche, wastafel en hebben een wasmachine aansluiting. De appartementen op de begane grond hebben toegang tot het eigen terras en het gemeenschappelijk terras.

Deze sociale huurwoningen zijn bedoeld voor senioren (55 jaar of ouder).

Bij interesse horen wij u graag!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in 't Landje

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten