menu
Home » Woning huren » Sydney

Sydney - Almere

De 107 appartementen van Sydney zijn verdeeld in een woontoren van maar liefst 22 verdiepingen hoog. Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam! Sydney is onderdeel van DUIN. Je kunt Lees meer
TE HUUR

€ 940 - € 1350

  • Aantal huurwoningen
    107
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De 107 appartementen van Sydney zijn verdeeld in een woontoren van maar liefst 22 verdiepingen hoog. Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam!

Sydney is onderdeel van DUIN. Je kunt hier wonen, werken en recreëren. In de duinen, in het bos, aan het strand of op het water. DUIN wordt een uniek stukje stad in een nieuw duinlandschap.

Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een boulevard met appartementen, winkels, restaurants, maar met de natuur altijd dichtbij!
In Sydney is veel variatie in de appartementen. Je kunt kiezen voor een drie- of vierkamerappartement met woonoppervlaktes die variëren van ca. 71 m² tot 129 m². En vanuit ieder appartement heb je een fantastisch uitzicht.

De keuken wordt opgeleverd met al het benodigde inbouwapparatuur van Siemens en ook de badkamer heeft een hoogwaardige afwerking.

Daarbij beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplek in de garage. Je hoeft dus nooit meer lang te zoeken naar een plek voor je auto.

1 beschikbare woningen
3-kamer appartement

Verlengde Duinvalleiweg 209 - Almere€ 1105 per maand

1 beschikbare woningen
4-kamer appartement

Verlengde Duinvalleiweg 299 - Almere€ 1440 per maand

Interesse in Sydney?

De huurwoning aan Sydney in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten