menu
Home » Woning huren » De Fred

De Fred - Amsterdam

De Fred I De Fred Roeskestraat Een nieuwe chique en urbane impuls voor de toch al zo levendige Zuidas in Amsterdam. Wonen in De Fred is nieuw wonen in Oud-Zuid, binnen de ring, de dynamiek van de stad Lees meer
TE HUUR

€ 1166 - € 1710

  • Aantal huurwoningen
    110
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De Fred I De Fred Roeskestraat
Een nieuwe chique en urbane impuls voor de toch al zo levendige Zuidas in Amsterdam. Wonen in De Fred is nieuw wonen in Oud-Zuid, binnen de ring, de dynamiek van de stad die luxe en warmte uitstraalt. Zo combineert De Fred het beste van twee werelden.
De Fred appartementen
Het gebouw A bestaat uit 110 exclusieve appartementen verdeeld over 11 woonlagen. De woonoppervlakken variëren van circa 58 m2 tot 100 m2 . De badkamer en keuken (met inbouwapparatuur o.a. combimagnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en vaatwasser) zijn van hoog niveau. In de afgesloten ondergelegen parkeergarage zijn parkeerplaatsen, hiervoor geldt een wachtlijst.
Balkons, tuinen, dakterrassen en binnentuin

Alle appartementen hebben een plafondhoogte van 3 meter en zijn natuurlijk van alle luxe en comfort voorzien. Bijzonder voor Amsterdamse begrippen is dat ze bovendien allemaal over een riante buitenruimte beschikken. De benedenwoningen hebben zelfs een eigen tuin. Aan de Fred. Roeskestraat zijn de balkons uitgevoerd met grote glazen vouwpuien. Hierdoor is de buitenruimte als volwaardig balkon, maar ook als serre te gebruiken. En dan is er nog de prachtig ingerichte groene binnentuin met vijver en vlindertuin, waar de drie woonblokken in een U-vorm omheen gegroepeerd liggen. De binnentuin is een heerlijke plek om even te gaan zitten en tot rust te komen. Vanuit de imposante hoofdentree aan de Fred. Roeskestraat biedt een grote glazen gevel een prachtige doorkijk naar de tuin.
Rust en dynamiek
Hier geniet u van optimaal wooncomfort in uw moderne exclusieve appartement in een rustige en groene omgeving. Via de voetgangersbrug over het Zuider Amstelkanaal in de Jasonstraat loopt u zo het populaire bruisende Oud-Zuid in. De Fred. Roeskestraat is dé ideale locatie voor wie een rustige woonplek zoekt in de directe nabijheid van internationale bedrijvigheid, alle denkbare grootstedelijke voorzieningen en (openbaar) vervoer. Het complex ligt op steenworp afstand van het Olympisch Stadion, het World Trade Center, het Park Schinkeleilanden en treinstation Amsterdam Zuid. Het Vondelpark en het Museumkwartier liggen op slechts enkele minuten fietsafstand.
Oud-Zuid

Het Olympisch stadion, winkels voor de dagelijkse boodschappen, tal van restaurants, de Zuidas en het Amsterdamse bos zijn allemaal op loopafstand gelegen. Het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam of juist de stad uit zijn ook lopend te bereiken. Kortom de Fred biedt u een rustige woonomgeving op hoog niveau met alle voorzieningen dichtbij.

Ja, ik heb interesse in De Fred

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten