menu
Home » Woning huren » Dokter Wilminkstraat

Dokter Wilminkstraat - Zuid Scharwoude

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Rustig gelegen, fijne appartementen met zorg- en welzijnsvoorzieningen op locatie. Het gaat om seniorenwoningen, waarbij de minimale leeftijd 55 jaar is. Er Lees meer
TE HUUR

€ 560 - € 808

  • Aantal huurwoningen
    35
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Rustig gelegen, fijne appartementen met zorg- en welzijnsvoorzieningen op locatie. Het gaat om seniorenwoningen, waarbij de minimale leeftijd 55 jaar is.

Er is een prachtig overdekte binnentuin, waar u met medebewoners kunt samen komen. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd door bewoners.

Voor deze sociale huurwoningen gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen.

Naast het passend toewijzen en de gebruikelijke verhuurvoorwaarden, worden er aanvullende voorwaarden gesteld op het gebied van leefstijl en motivatie. Een entree commissie bepaalt op grond van een ingediende motivatie en daaropvolgende kennismaking gesprekken wie uiteindelijk in aanmerking komt voor een woning. Zo zorgen we er samen voor dat de uiteindelijke bewoners aansluiten bij ons ideaal van een hecht netwerk buren die naar elkaar omkijken en samen het leven leuker en makkelijker maken.

Heeft u belangstelling?
Schrijf u dan nu in via onze website www.vanderlinden.nl. Of neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- Alle informatie met betrekking tot Buitenzorg is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Ja, ik heb interesse in Dokter Wilminkstraat

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten