menu
Home » Woning huren » Stationsstraat te Helmond

Stationsstraat te Helmond - Helmond

Ruime en lichte appartementen op een prachtlocatie! Op zoek naar een zelfstandige woonruimte in het mooie Helmond? Goed nieuws! Wij hebben regelmatig mooie appartementen beschikbaar aan de stationsstraat. Alle Lees meer
TE HUUR

€ 483 - € 951

  • Aantal huurwoningen
    33
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Ruime en lichte appartementen op een prachtlocatie! Op zoek naar een zelfstandige woonruimte in het mooie Helmond? Goed nieuws! Wij hebben regelmatig mooie appartementen beschikbaar aan de stationsstraat.

Alle woningen zijn voorzien van een PVC-vloer en gordijnen, een eigen wasruimte en een separaat toilet. Ook is er een gezamenlijk dakterras en een sportschool aanwezig. Hier mag gratis gebruik van worden gemaakt door de bewoners.

Ja, ik heb interesse in Stationsstraat te Helmond

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten