menu
Home » Woning huren » Hoeverstaete (De Merel en De Zwaluw)

Hoeverstaete (De Merel en De Zwaluw) - Alkmaar

Hoeverstaete is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met of zonder zorg. Hoeverstaete bestaat uit vier verbonden gebouwen in een groene en waterrijke omgeving in Alkmaar; de Vleugels, de Merel, de Lees meer
TE HUUR

€ 720 - € 721

  • Aantal huurwoningen
    83
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Hoeverstaete is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met of zonder zorg. Hoeverstaete bestaat uit vier verbonden gebouwen in een groene en waterrijke omgeving in Alkmaar; de Vleugels, de Merel, de Zwaluw en de Alkenhorst. Deze gebouwen tezamen vormen de leefgemeenschap waar bewoners betekenisvol samen oud kunnen worden. Ofwel een leefgemeenschap voor en door bewoners!

Hoeverstaete ligt aan de Terborchhof in Alkmaar en is een vernieuwende woon- en leefgemeenschap voor ouderen. Hier kunt u op een prettige manier oud worden zonder eenzaam te hoeven zijn, met de nodige reuring die daarbij hoort. Er zijn diverse voorzieningen, zoals een kapper en een pedicure en een brasserie voor een hapje en een drankje. In Hoeverstaete kunt u ongeacht uw veranderende behoefte aan zorg en ondersteuning gewoon in uw eigen appartement blijven wonen. De zorg is in handen van De Zorgcirkel.

De appartementen van Hoeverstaete

In totaal zijn in leefgemeenschap Hoeverstaete 161 sociale huurwoningen en 25 vrijesector huurwoningen gelegen;
3-, 4- en 5 kamerappartementen verdeeld over meerdere verdiepingen;
Gelegen in een groene tuin met water in de directe omgeving;
Sociale huurwoningen van € 450,- per maand;
Vrijesector huurwoningen vanaf € 770,- per maand;
Gelijkvloers, bereikbaar met een lift en voorzien van een (open) keuken en eigen badkamer.
Samenleven als goede buur
In Hoeverstaete kun je wonen vanaf de leeftijd van 55+. Zelfstandige vitale mensen én mensen met een zorgvraag, wonen als goede buren naast elkaar. Men heeft oog voor elkaar en de bewoners kunnen zich actief inzetten. Dit zorgt voor evenwicht en diversiteit, levendigheid en informele contacten binnen en buiten het complex. Om deze leefgemeenschap, ofwel de juiste mix van mensen met en zonder zorg te creëren, is de toewijzing van woningen van wezenlijk belang. Om die reden hebben we een toewijzingscommissie in het leven geroepen.

Bent u geïnteresseerd?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement via verhuur.habion@vanderlinden.nl of bel 088 - 533 00 00. Wij helpen u graag verder!

Ja, ik heb interesse in Hoeverstaete (De Merel en De Zwaluw)

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten