menu
Home » Woning huren » New West

New West - Amsterdam

New West gerealiseerd: Green Urban Living. Bijzondere architectuur met een sfeervolle groene binnentuin, dat is waar New West voor staat! Net buiten de ring wonen en toch alles wat de stad te bieden heeft Lees meer
TE HUUR

€ 1035 - € 1330

  • Aantal huurwoningen
    23
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

New West gerealiseerd: Green Urban Living. Bijzondere architectuur met een sfeervolle groene binnentuin, dat is waar New West voor staat! Net buiten de ring wonen en toch alles wat de stad te bieden heeft dichtbij. Dat is wonen in New West. Je bent met de metro, fiets, trein en auto zo waar je moet zijn. De komende jaren wordt de wijk door allerlei nieuwe ontwikkelingen alleen nog maar leuker.

Green Urban Living aan de Postjesweg
Binnenkort start de verhuur van de huurappartementen in het unieke complex aan de Postjesweg. Deze varieren in oppervlakte tussen de 48,8 m2 en de 68,6 m2. De huurprijzen varieren tussen € 1.035,00 tot € 1.330,00 exclusief € 30,00 servicekosten. De prognose van de oplevering is november 2019. Wil je meer weten over het woongebouw, de omgeving en het afwerkingsniveau? Reageer dan op deze aanmelding en wij brengen je direct op de hoogte zodra alle informatie bekend is.

Geinteresseerd?
Er zijn voorwaarden verbonden aan het huren van een appartement. Hierbij kijken wij onder andere naar jouw of jullie bruto maandinkomen. Deze moet minimaal 3,5 maal de huurprijs bedragen. Om die reden vragen wij jou om meerdere stukken te uploaden in jouw dossier. Wellicht kun je jouw inkomensgegevens (o.a. werkgeversverklaring, jaaropgave of winst- en verliesrekening) alvast verzamelen zodat deze tijdig kan worden toegevoegd zodra de werkelijke inschrijving start.

Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in New West

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten