menu
Home » Woning huren » Zeezicht (72)

Zeezicht (72) - Huizen

Zoekt u een woning in Huizen met zorg? Wellicht is een appartement in Havenzicht iets voor u. Via Amaris regelt u hulp en zorg thuis. De seniorenwoningen van Havenzicht liggen aan de zuidkant van Huizen. Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    72
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Zoekt u een woning in Huizen met zorg? Wellicht is een appartement in Havenzicht iets voor u. Via Amaris regelt u hulp en zorg thuis.

De seniorenwoningen van Havenzicht liggen aan de zuidkant van Huizen. Via een overdekte galerij komt u in de zorglocatie Amaris Voor Anker uit.

Er zijn 72 woningen in Havenzicht, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen. De woningen op de begane grond hebben een kleine tuin. De woningen op de eerste en tweede etage hebben een balkon. Er zijn twee-, drie- en vierkamerwoningen. Elk appartement heeft zijn eigen ingang.

Als de woningen in de verhuur komen, kunt u dit vinden op Woningnet. Om te kunnen reageren op een advertentie, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet. U kunt zich via de website (https://www.woningnet.nl/) aanmelden.

2 beschikbare woningen
Appartementen

Seniorenwoning
Oranje Nassauplein 68 - Huizen€ 747 per maandSeniorenwoning
Seniorenwoning
Oranje Nassauplein 18 - Huizen€ 758 per maandSeniorenwoning

Interesse in Zeezicht (72)?

De huurwoning aan Zeezicht (72) in Huizen is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten