menu
Home » Woning huren » Hofstraat & Hofdwarsstraat

Hofstraat & Hofdwarsstraat - Apeldoorn

Verrassend leuke appartementen op een steenworp van het centrum van Apeldoorn. Met enige regelmaat krijgen wij hier appartementen vrij. Het zijn meest 3-kamer appartementen met een eigen balkon. De keukens Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Verrassend leuke appartementen op een steenworp van het centrum van Apeldoorn.
Met enige regelmaat krijgen wij hier appartementen vrij. Het zijn meest 3-kamer appartementen met een eigen balkon. De keukens zijn eenvoudig, maar netjes.

Tevens heeft elke woning een separate berging en zijn er soms ook parkeerplekken te huur op het terrein achter het complex.

Heeft u belangstelling? Maak uw woonwensen kenbaar en wij houden u op de hoogte van nieuwe opzeggingen.

Ja, ik heb interesse in Hofstraat & Hofdwarsstraat

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten