menu
Home » Woning huren » Cruquius 1.4

Cruquius 1.4 - Amsterdam

Cruquius 1.4 | huren rond de Harbour Club Cruquius is een stadseiland in Amsterdam-Oost, aan de schitterende Entrepothaven. Een unieke plek waar je kunt wonen, werken en ondernemen. En vooral geniet van Lees meer
TE HUUR

€ 1037 - € 1047

  • Aantal huurwoningen
    51
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Cruquius 1.4 | huren rond de Harbour Club

Cruquius is een stadseiland in Amsterdam-Oost, aan de schitterende Entrepothaven. Een unieke plek waar je kunt wonen, werken en ondernemen. En vooral geniet van een ontspannen eilandleven, met eigenwijze horeca, een supermarkt en een sportschool waar je gemakkelijk naartoe wandelt. De sfeer is ongedwongen en persoonlijk, maar ook dynamisch met volop creatieve bedrijvigheid van lokale ondernemers. Het leuke is dat je hier echt een eigen plek hebt, maar wel zo in de Indische buurt bent. Bovendien is het maar 10 minuten fietsen naar het centrum van Amsterdam.

De industriële en nautische uitstraling van Cruquius 1.4
Cruquius 1.4 ligt op een unieke plek, direct aan de Entrepothaven. Je komt het gebouw binnen aan de Wijnsilostraat. LEVS architecten is de kracht achter het ontwerp. Het bureau liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van de plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het stoere gebouw een chic karakter. Iconisch zijn de drie oude wijnsilo’s van staal die worden teruggeplaatst in een groen daklandschap. Het mos-sedumdak is mooi om te zien en ook nog eens duurzaam! Bovendien reduceert het geluid.

Van studio tot 2-kamerappartement
Je kunt al huren in Cruquius 1.4 vanaf circa € 1.037,- per maand. De servicekosten zijn € 60,- per maand. Je hebt keuze uit studio's en 2-kamerappartementen. De studio's variëren van 41 tot 57 m2 en de 2-kamerappartementen van 46 tot 50 m2.

Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur. En ook het toilet en de badkamer zijn volledig afgewerkt. Je hoeft dus alleen nog een vloer te leggen en dan kun je al verhuizen. 30 appartementen zijn gereserveerd voor sleutelberoepen.

Cruquius 1.4 is nu in verhuur. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 13 juni om 23.59 uur. Let op, alleen als je je inschrijving hebt voltooid, dus als je alle bestanden hebt aangeleverd, kan de makelaar een appartement aan je toewijzen. We adviseren je daarom tijdig met je inschrijving te starten. In de huurvoorwaarden op de website kun je ook lezen welke documenten aangeleverd dienen te worden.

Parkeerplaatsen
In de garage is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs van de parkeerplaatsen is € 175,- per maand.

Stadse levendigheid
Als je Cruquius een beetje kent, weet je dat je alles in de buurt hebt, maar ook zo op de A10 of in hartje Amsterdam bent. Ideaal! Pak de fiets naar Oost of het centrum, wandel naar Zeeburg of jog naar de sportschool aan de andere kant van Cruquiuseiland. Je zult je hier snel thuisvoelen!

Heb je zin in een hapje en drankje, dan loop je vanuit je appartement in Cruquius 1.4 dus gewoon naar beneden, naar de Harbour Club. Maar je hebt meer te kiezen. Verderop, in het hart van Cruquius, heb je ook leuke horeca in Het Pompengebouw en het Huisje Insulinde, inclusief gezellige terrassen.

LIVVIN
Voor alle huurders van Cruquius is er naast je eigen appartement ook de gemeenschappelijke woonkamer LIVVIN. LIVVIN is gelegen op de begane grond van Cruquius 1.1, Bottelarijstraat 291, dus dichtbij JE woning. Hier vind je de community manager van het Cruquius gebied, kun je een koffietje drinken, werken of deelnemen aan een van de activiteiten. Via de Spaceflow app kun je digitaal deelnemen aan de community Cruquius maar ook contact zoeken met de beheerder voor vragen over je woning.

Bij de servicekosten is de ondersteuning vanuit het community management en de Spaceflow app inbegrepen.

2 beschikbare woningen
2-kamer appartement

Wijnsilostraat 69 - Amsterdam€ 1189 per maand
Wijnsilostraat 67 - Amsterdam€ 1190 per maand

Interesse in Cruquius 1.4?

De huurwoning aan Cruquius 1.4 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten