menu
Home » Woning huren » Flores

Flores - Almere

Flores bevat in totaal 80 appartementen, waarvan 60 in het middensegment en 20 in de vrije sector. APPARTEMENTEN Er zijn 3 typen appartementen in Flores: - Aesculus Er zijn 27 appartementen van Aesculus Lees meer
TE HUUR

€ 997 - € 1280

  • Aantal huurwoningen
    80
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Flores bevat in totaal 80 appartementen, waarvan 60 in het middensegment en 20 in de vrije sector.

APPARTEMENTEN

Er zijn 3 typen appartementen in Flores:

- Aesculus
Er zijn 27 appartementen van Aesculus in Flores, met een totale oppervlakte van ongeveer 80 m2. Ze hebben twee slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen berging in de kelder. Het balkon (of terras op de begane grond) van deze appartementen ligt op het noordwesten of noordoosten, dus je geniet hier ‘s ochtends in de zon van je eerste kop koffie of thee. De appartementen op de begane grond hebben een extra hoog plafond, waardoor je een heerlijk ruimtelijk effect krijgt, wat nog eens wordt versterkt door je eigen terras.

- Larix
Wonen met wijds uitzicht of op grote hoogte. De appartementen Larix zijn te vinden van de begane grond tot en met de dertiende verdieping, met een balkon (of terras op de begane grond) op het oosten of westen. De appartementen hebben een totale oppervlakte van 64 m2, met een grote slaapkamer en een extra kamer, te gebruiken als kantoor, walk-in-closet of als extra slaapkamer. In de kelder heb je je eigen berging, handig voor je fiets.

-Zizyphus
In de appartementen van Ziziphus is het lekker wonen op ruim 70 m2. Vanaf je balkon op het oosten of het westen zie jij als één van de eerste bewoners de wijk Hortus verder ontwikkelen. In je appartement heb je een ruime slaapkamer van 15,7 m2. In je eigen berging in de kelder kun je je fiets kwijt en al die spullen die je niet dagelijks gebruikt.

ICOON
De woontoren van Flores is ontworpen door Klunder Architecten en weerspiegelt de bomen-, planten- en bloemencollectie die te zien was tijdens de Floriade. Het unieke gevelkunstwerk is een creatie van MVRDV, Arttenders en de Vlaamse kunstenares Alex Verhaest. Het gevelkunstwerk maakt Flores tot een unieke woontoren in Almere. Voor de gevel is een bijzondere productietechniek toegepast door het kunstwerk op een glazen façade te printen.

- Inkomensrichtlijnen -
• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning.
• Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 100% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).
• In sommige gevallen is een waarborgsom verplicht.
• Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga naar dan naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria.
Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst.
Je ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat.
Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

- Goed om te weten -
• Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Flores

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten