menu
Home » Woning huren » Flores

Flores - Almere

** INSCHRIJVEN? GA NAAR: HORTUS.NL ** Verwachte oplevering december 2022 ** Flores bevindt zich op één van de mooiste plaatsen van Hortus en maakt momenteel nog onderdeel uit van de Floriade. Vanaf Lees meer
TE HUUR

€ 997 - € 1280

  • Aantal huurwoningen
    80
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

** INSCHRIJVEN? GA NAAR: HORTUS.NL ** Verwachte oplevering december 2022 **

Flores bevindt zich op één van de mooiste plaatsen van Hortus en maakt momenteel nog onderdeel uit van de Floriade. Vanaf december 2022 wordt de woontoren weer onderdeel van Hortus en zijn de appartementen dus te huur. Flores bevat in totaal 80 appartementen, waarvan 60 in het middensegment en 20 in de vrije sector. De 12 appartementen op de 12e en de 13e verdieping zijn te huur vanaf begin 2023.

APPARTEMENTEN

Er zijn 3 typen appartementen in Flores:

- Aesculus
Er zijn 27 appartementen van Aesculus in Flores, met een totale oppervlakte van ongeveer 80 m2. Ze hebben twee slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen berging in de kelder. Het balkon (of terras op de begane grond) van deze appartementen ligt op het noordwesten of noordoosten, dus je geniet hier ‘s ochtends in de zon van je eerste kop koffie of thee. De appartementen op de begane grond hebben een extra hoog plafond, waardoor je een heerlijk ruimtelijk effect krijgt, wat nog eens wordt versterkt door je eigen terras.

- Larix
Wonen met wijds uitzicht of op grote hoogte. De appartementen Larix zijn te vinden van de begane grond tot en met de dertiende verdieping, met een balkon (of terras op de begane grond) op het oosten of westen. De appartementen hebben een totale oppervlakte van 64 m2, met een grote slaapkamer en een extra kamer, te gebruiken als kantoor, walk-in-closet of als extra slaapkamer. In de kelder heb je je eigen berging, handig voor je fiets.

-Zizyphus
In de appartementen van Ziziphus is het lekker wonen op ruim 70 m2. Vanaf je balkon op het oosten of het westen zie jij als één van de eerste bewoners de wijk Hortus verder ontwikkelen. In je appartement heb je een ruime slaapkamer van 15,7 m2. In je eigen berging in de kelder kun je je fiets kwijt en al die spullen die je niet dagelijks gebruikt.

ICOON
De woontoren van Flores is ontworpen door Klunder Architecten en weerspiegelt de bomen-, planten- en bloemencollectie die te zien was tijdens de Floriade. Het unieke gevelkunstwerk is een creatie van MVRDV, Arttenders en de Vlaamse kunstenares Alex Verhaest. Het gevelkunstwerk maakt Flores tot een unieke woontoren in Almere. Voor de gevel is een bijzondere productietechniek toegepast door het kunstwerk op een glazen façade te printen.

VERHUUR
De verhuur van Flores zal binnenkort starten. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de nieuwsbrief. Let op: er geldt hier voorrang voor sleutelberoepen. Werk jij in het onderwijs, zorg of veiligheid? Dan maak je grotere kans op een woning. Voor dit project dien je 3,5 keer de huurprijs als maandinkomen te verdienen. Is een woning bijvoorbeeld €1.000,-, dan moet je jij 3,5 x €1.000 = €3.500 als bruto maandinkomen hebben. De tweede persoon telt voor 50% mee.

Schrijf je nu in via hortus.nl

Ja, ik heb interesse in Flores

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten