menu
Home » Woning huren » Meerstaete (Westeinde 16A t/m 22D)

Meerstaete (Westeinde 16A t/m 22D) - Harderwijk

Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar! Complex Meerstaete staat voor seniorenhuisvesting voor ouderen die zelfstandig wonen. In totaal zijn er 16 appartementen voorzien van een slaapkamer en inpandige Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    16
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar!

Complex Meerstaete staat voor seniorenhuisvesting voor ouderen die zelfstandig wonen.

In totaal zijn er 16 appartementen voorzien van een slaapkamer en inpandige berging. De woningen zijn voorzien van een buitenruimte of balkon. In totaal zijn er 2 verdiepingen.

Te voet bent u met ongeveer 10 minuten in het historische stadscentrum. De bushalte is voor de appartementen gelegen.

Interesse?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement om er achter te komen welke appartementen op dit moment beschikbaar zijn. De aanmeldingen voor de woningen worden op volgorde van inschrijving behandeld.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Meerstaete (Westeinde 16A t/m 22D)

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten