menu
Home » Woning huren » Cruquius 2.1A

Cruquius 2.1A - Amsterdam

Cruquius 2.1A | Luxe wonen aan het water Zichtappartementen aan de Zeeburgerkade De vorm van het gebouw maakt Cruquius 2.1A heel bijzonder. Het heeft een duidelijke relatie met de omgeving. Het gebouw Lees meer
TE HUUR

€ 1220 - € 2370

  • Aantal huurwoningen
    42
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Cruquius 2.1A | Luxe wonen aan het water

Zichtappartementen aan de Zeeburgerkade
De vorm van het gebouw maakt Cruquius 2.1A heel bijzonder. Het heeft een duidelijke relatie met de omgeving. Het gebouw is aan de zuidwestkant om het water heen gevormd, zodat vrijwel iedere bewoner geniet van het uitzicht op het water. De overige appartementen hebben ook een fraai uitzicht, onder andere op de groene binnentuin.
In Cruquius 2.1A, gelegen aan de Binnenbocht, heb je keuze uit 42 luxe vrije sector huurappartementen. Van bescheiden 2-kamerappartement tot royaal 4-kamerappartement.

Huurprijzen variëren van € 1.220,- tot € 2.370,- per maand (exclusief servicekosten á € 85 per maand).

2-, 3- en 4-kamerappartementen
Cruquius 2.1A is een mix van koop- en huurappartementen. De 42 vrije sector huurappartementen liggen op de 3e tot en met de 6e verdieping. De woonoppervlaktes variëren van circa 52 tot 150 m². Elk appartement is voorzien van een luxe keuken met een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en composiet werkblad. En ook de badkamer is modern en compleet. Door de verdiepingshoge ramen ben je verzekerd van optimaal uitzicht naar buiten en een heerlijk licht appartement.

Cruquius 2.1A is in verhuur, dus een deel van de appartementen is reeds verhuurd. Maar er is nog aanbod! Je kunt alle appartementen bekijken via de woningzoeker.


Relatie met het water
Adriaan Mout van Architectenbureau LEVS heeft het unieke gebouw ontworpen. “De terrasvorm maakt het gebouw heel spectaculair. Eigenlijk zet het gebouw de golfbeweging van het water door. En als de namiddagzon in het water weerspiegelt, zie je helemáál hoe bijzonder deze plek is. Soms is het alsof de horizon in brand staat, prachtig! Juist daarom hebben we het gebouw aan de zuidwestkant om het water heen gevormd. Dan kan vrijwel iedere bewoner van dat effect genieten.”

De binnentuin vormt het centrale rustpunt van het gebouw. De tuin wordt ingericht met fraaie banken, mooie bomen en een mix van struiken en bloemen die vogels en vlinders aantrekken. Alle bewoners hebben toegang tot deze gemeenschappelijke tuin.


Unieke plek
Cruquius 2.1A ligt aan de Zeeburgerkade, heel dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het is een unieke plek aan het water. Je geniet van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan eigenwijze horeca, een supermarkt, tandarts en een sportschool. Je loopt er allemaal gemakkelijk naartoe. En met tien minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam, óók een fijn idee.

Heb je een auto? Onder het gebouw is een parkeergarage gesitueerd. Voor 29 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar (huurprijs van € 175,- per maand en € 20,- servicekosten). Vraag de makelaars naar de mogelijkheden.

1 beschikbare woningen
3 kamer appartement

Zeeburgerkade 1426 - Amsterdam€ 1860 per maand

Interesse in Cruquius 2.1A?

De huurwoning aan Cruquius 2.1A in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten