menu
Home » Woning huren » Hoofdweg te Hoofddorp

Hoofdweg te Hoofddorp - Hoofddorp

Prachtig wooncomplex met voornamelijk twee kamer appartementen op een centrale ligging in Hoofddorp! Het complex is voorzien van een ruim dakterras waar iedere bewoner gebruik van kan maken. Op loopafstand Lees meer
TE HUUR

€ 642 - € 1106

  • Aantal huurwoningen
    31
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Prachtig wooncomplex met voornamelijk twee kamer appartementen op een centrale ligging in Hoofddorp! Het complex is voorzien van een ruim dakterras waar iedere bewoner gebruik van kan maken. Op loopafstand vind je een supermarkt en sportvoorzieningen. Het centrum van Hoofddorp is op fietsafstand en op slechts 1 minuut rijden vind je de uitvalsweg naar onder andere Schiphol en Amsterdam.

Ja, ik heb interesse in Hoofdweg te Hoofddorp

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten