menu
Home » Woning huren » De Drift en Voorste Wei

De Drift en Voorste Wei - Harderwijk

De woningen aan de Drift en Voorste Wei staan voor zelfstandig wonen met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toegang tot het gebouw Weideheem waar u gebruik kunt Lees meer
TE HUUR

€ 550 - € 808

  • Aantal huurwoningen
    106
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De woningen aan de Drift en Voorste Wei staan voor zelfstandig wonen met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toegang tot het gebouw Weideheem waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten van de zorgaanbieder. Daarnaast zijn er voor de bewoners faciliteiten zoals het gezellige Grandcafé Weideheem, de bibliotheek, een kapsalon, pedicure en de winkel.

Praktische appartementen in een gezellig woongebouw met veel voorzieningen op de locatie.

U woont zelfstandig met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toegang tot het gebouw Weideheem waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten welke Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe u biedt. Deze faciliteiten zijn onder andere het gezellige Grandcafé Weideheem, de bibliotheek, de kapsalon, de pedicure en de winkel.

De Drift en Voorste Wei beschikken samen over in totaal 106 appartementen. De appartementen aan de Drift hebben meestal 1 slaapkamer, een enkeling beschikt over 2 slaapkamers. De appartementen aan de Voorste Wei beschikken over 2 slaapkamers.

De appartementen zijn gelegen in Harderwijk, in het zuidelijke gedeelte, nabij de A28. Met de bus en auto bent u binnen enkele minuten in het historische stadscentrum. De bushalte is voor de appartementen gelegen, aan de Voorste Wei.

Interesse?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement om er achter te komen welke appartementen op dit moment beschikbaar zijn. De aanmeldingen voor de woningen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Drift in het kort:
• dichtbij het centrum
• supermarkt op loopafstand
• wonen in groene omgeving
• gratis parkeren
• in de buurt van kinderboerderij
• alle woningen voorzien van balkon of buitenruimte
• gemeenschappelijke fietsenberging + + oplaadplek (elektrische fiets)

Ja, ik heb interesse in De Drift en Voorste Wei

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten