menu
Home » Woning huren » ‘De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat)

‘De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat) - Amsterdam

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl De woningen worden opgeleverd per 01 november 2020. In de wijk Overtoomse Veld in het Lees meer
TE HUUR

€ 1130 - € 1550

  • Aantal huurwoningen
    66
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
Jan Tooropstraat 5N - Amsterdam€ 1640 per maand
Beschikbaar
Jan Tooropstraat 7A - Amsterdam€ 1655 per maand

Over de woning

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl
De woningen worden opgeleverd per 01 november 2020.

In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam West waar de straten vernoemd zijn naar de kunstenaars van het verleden herrijst nu een Nieuwe Meester. Op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Johan Jongkindstraat, op loopafstand van Amsterdam Lelylaan wordt een nieuw woongebouw met 66 hoogwaardige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Met een toonaangevende entree wordt je welkom geheten in dit prachtige nieuwbouwcomplex. De verhuur is gestart en we hebben nog appartementen beschikbaar, de oplevering staat gepland voor november 2020.

Dit prachtige nieuwbouwcomplex bestaat uit 7 woonlagen met in totaal 66 appartementen (variërend van 50m2 zonder buitenruimte tot en met 80m2 met buitenruimte) en 40 parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage. Alle appartementen krijgen een luxe Bruynzeel keuken en een hoogwaardige badkamer en toilet. Bovendien krijgen alle appartementen een externe berging van 5 m2 toegewezen in de parkeergarage.

Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl

Ja, ik heb interesse in ‘De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat)

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten