menu
Home » Woning huren » De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat)

De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat) - Amsterdam

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl De woningen zijn per direct beschikbaar. In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam Lees meer
TE HUUR

€ 1130 - € 1550

  • Aantal huurwoningen
    66
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl De woningen zijn per direct beschikbaar.

In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam West waar de straten vernoemd zijn naar de kunstenaars van het verleden herrijst nu een Nieuwe Meester. Op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Johan Jongkindstraat, op loopafstand van Amsterdam Lelylaan wordt een nieuw woongebouw met 66 hoogwaardige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Met een toonaangevende entree wordt je welkom geheten in dit prachtige nieuwbouwcomplex. De verhuur is gestart en we hebben nog appartementen beschikbaar, de oplevering staat gepland voor november 2020.

Dit prachtige nieuwbouwcomplex bestaat uit 7 woonlagen met in totaal 66 appartementen (variërend van 50m2 zonder buitenruimte tot en met 80m2 met buitenruimte) en 40 parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage. Alle appartementen krijgen een luxe Bruynzeel keuken en een hoogwaardige badkamer en toilet. Bovendien krijgen alle appartementen een externe berging van 5 m2 toegewezen in de parkeergarage.

Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl

Ja, ik heb interesse in De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat)

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten