menu
Home » Woning huren » ‘De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat)

‘De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat) - Amsterdam

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl De woningen zijn per direct beschikbaar. In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam Lees meer
TE HUUR

€ 1130 - € 1550

  • Aantal huurwoningen
    66
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl De woningen zijn per direct beschikbaar.

In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam West waar de straten vernoemd zijn naar de kunstenaars van het verleden herrijst nu een Nieuwe Meester. Op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Johan Jongkindstraat, op loopafstand van Amsterdam Lelylaan wordt een nieuw woongebouw met 66 hoogwaardige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Met een toonaangevende entree wordt je welkom geheten in dit prachtige nieuwbouwcomplex. De verhuur is gestart en we hebben nog appartementen beschikbaar, de oplevering staat gepland voor november 2020.

Dit prachtige nieuwbouwcomplex bestaat uit 7 woonlagen met in totaal 66 appartementen (variërend van 50m2 zonder buitenruimte tot en met 80m2 met buitenruimte) en 40 parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage. Alle appartementen krijgen een luxe Bruynzeel keuken en een hoogwaardige badkamer en toilet. Bovendien krijgen alle appartementen een externe berging van 5 m2 toegewezen in de parkeergarage.

Voor meer informatie en inschrijven: www.hurenjantoorop.nl

9 beschikbare woningen
Appartement

Jan Tooropstraat 1E - Amsterdam€ 1270 per maand
Jan Tooropstraat 7G - Amsterdam€ 1310 per maand
Jan Tooropstraat 1D - Amsterdam€ 1370 per maand

Jan Tooropstraat 1C - Amsterdam€ 1335 per maand
Jan Tooropstraat 3X - Amsterdam€ 1390 per maand
Jan Tooropstraat 3A - Amsterdam€ 1470 per maand

Jan Tooropstraat 7B - Amsterdam€ 1450 per maand
Jan Tooropstraat 3N - Amsterdam€ 1385 per maand
Jan Tooropstraat 1H - Amsterdam€ 1375 per maand

Interesse in ‘De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat)?

De huurwoning aan ‘De Nieuwe Meester (Jan Tooropstraat) in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten