menu
Home » Woning huren » Liv Inn Hilversum

Liv Inn Hilversum - Hilversum

Liv inn Hilversum is het nieuwe wonen voor ouderen. Wil jij gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit wenst in te vullen? Kom dan eens kijken bij Liv inn Hilversum. Een unieke plek Lees meer
TE HUUR

€ 564 - € 729

  • Aantal huurwoningen
    71
  • Status
    In voorbereiding
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Liv inn Hilversum is het nieuwe wonen voor ouderen.

Wil jij gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit wenst in te vullen? Kom dan eens kijken bij Liv inn Hilversum. Een unieke plek waar je veilig en zelfstandig kunt wonen in een gemeenschap die naar elkaar omkijkt. Waarbij je zorg kunt krijgen als dat nodig is én aan het roer staat. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes waar jij je tijd kunt doorbrengen. Denk bij deze ruimtes aan een riante leefkeuken, een gezellige familiekamer, het artistieke huistheater, een werkplaats en een binnentuin. Daarnaast is er een kapper aanwezig. Allemaal onder één dak.

Liv inn Hilversum is centraal gelegen aan de Vaartweg en de Vondellaan. Op ongeveer 10 minuten lopen zijn er diverse supermarkten en op nog geen 20 minuten lopen sta je in het gezellige centrum. Het Corversbos bevindt zich op loopafstand.
Direct vòòr het appartementencomplex bevindt zich een bushalte.

September 2021 komen er in totaal 71 gerenoveerde sociale huurappartementen voor senioren in Liv inn Hilversum beschikbaar. Alle appartementen hebben een nieuwe keuken en badkamer.
Van de 71 appartementen zijn er 67 tweekamer en 4 driekamer kamerappartementen beschikbaar, de appartementen op de begane grond met een eigen buitenruimte. Er zijn verschillende typen woningen beschikbaar. U kunt in overleg een keuze maken.

Huurprijzen(*): vanaf € 564,45 per maand (zonder bijkomende kosten).
Voorschot servicekosten: € 65 per maand (onder voorbehoud van wijzigingen).

Interesse?
Bent u nieuwsgierig geworden over het wonen in Liv inn Hilversum? U kunt zich voor de eerste woningen via Woningnet inschrijven of neem voor meer informatie contact op met Van der Linden via 088-5330000 of verhuur.habion@vanderlinden.nl
U kunt ook een kijkje nemen op de website: www.liv-inn.nl/locaties/liv-inn-hilversum

Voorwaarden:
VERPLICHT: Inkomensverklaring belastingdienst
Uw belastbaar huishoudinkomen mag maximaal € 44.655,- per jaar zijn (prijspeil 2021). Wij vragen u na toewijzing om een recente inkomensverklaring van u en uw medebewoner. Zonder deze inkomensverklaring kunnen wij de woning niet toewijzen. In dit geval gaan wij verder met de volgende kandidaat. Zorg daarom tijdig voor een inkomensverklaring.
Een inkomensverklaring kunt u gratis bij de Belastingdienst aanvragen via telefoonnummer 0800-0543. Het kan tot vijf werkdagen duren voor u de inkomensverklaring toegestuurd krijgt. U kunt ook via de website www.belastingdienst.nl een exemplaar downloaden. Via het onderdeel Mijn Belastingdienst kunt u met uw DigiD een inkomensverklaring downloaden.
(*)De in de advertentie vermelde huurprijs is indicatief, onder voorbehoud van wijzigingen en verschilt per type appartement.
Voor meer informatie: https://www.vanderlinden.nl/woning-huren/

Ja, ik heb interesse in Liv Inn Hilversum

Momenteel zijn deze woningen in voorbereiding. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten