menu
Home » Woning huren » Havenkade- Peterhof

Havenkade- Peterhof - Dronten

Nabij de jachthaven en het water zijn deze 31 moderne, comfortabele en toekomstbestendige eengezinswoningen! Havenkade is gelegen nabij de jachthaven van Dronten in het Hanzekwartier, het gebied tussen Lees meer
TE HUUR

€ 880 - € 945

  • Aantal huurwoningen
    31
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nabij de jachthaven en het water zijn deze 31 moderne, comfortabele en toekomstbestendige eengezinswoningen!

Havenkade is gelegen nabij de jachthaven van Dronten in het Hanzekwartier, het gebied tussen het centrum en het NS-station. De wijk heeft een moderne uitstraling en de woningen zijn zeer energiezuinig, gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. In de nabijheid treft u veel voorzieningen zoals supermarkten, overdekt winkelcentrum Suydersee en theater De Meerpaal. Allen zijn op loopafstand te vinden. Havenkade is de ideale thuishaven voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.

Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Inschrijven kunt u doen via www.vanderlinden.nl.


N.b.: Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Havenkade- Peterhof

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten