menu
Home » Woning huren » Havenkade- Peterhof

Havenkade- Peterhof - Dronten

Nabij de jachthaven en het water komen binnenkort deze 31 moderne, comfortabele en toekomstbestendige eengezinswoningen! Havenkade is gelegen nabij de jachthaven van Dronten in het Hanzekwartier, het Lees meer
TE HUUR

€ 880 - € 945

  • Aantal huurwoningen
    31
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nabij de jachthaven en het water komen binnenkort deze 31 moderne, comfortabele en toekomstbestendige eengezinswoningen!

Havenkade is gelegen nabij de jachthaven van Dronten in het Hanzekwartier, het gebied tussen het centrum en het NS-station. De wijk heeft een moderne uitstraling en de woningen zijn zeer energiezuinig, gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. In de nabijheid treft u veel voorzieningen zoals supermarkten, overdekt winkelcentrum Suydersee en theater De Meerpaal. Allen zijn op loopafstand te vinden. Havenkade is de ideale thuishaven voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.

Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Inschrijven kunt u doen via www.vanderlinden.nl.

De huidige indicatie oplevering is 3e kwartaal 2020 (dit is een prognose en kan nog wijzigen!).

N.b.: Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Havenkade- Peterhof

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten