menu
Home » Woning huren » Het Anker

Het Anker - Almere

Op zoek naar een huurappartement in Duin? De luxe om in een duingebied te wonen met Amsterdam op 20 minuten auto-afstand (zonder files ;-))! De appartementen zijn luxe afgewerkt, beschikken over 2 slaapkamers Lees meer
TE HUUR

€ 900 - € 1200

  • Aantal huurwoningen
    50
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Op zoek naar een huurappartement in Duin? De luxe om in een duingebied te wonen met Amsterdam op 20 minuten auto-afstand (zonder files ;-))!

De appartementen zijn luxe afgewerkt, beschikken over 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Uiteraard ontbreekt een eigen ruim balkon niet. In het complex Het Anker zijn de huurprijzen vanaf € 855.

Ja, ik heb interesse in Het Anker

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten