menu
Home » Woning huren » Oudaen

Oudaen - Zeewolde

Aqualandia, 32 luxe appartementen met een kleinschalig karakter. De appartementen hebben een unieke ligging aan het water. U bent omgeven door landelijke schoonheid met vele recreatiemogelijkheden. De Lees meer
TE HUUR

€ 850 - € 1100

  • Aantal huurwoningen
    32
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Aqualandia, 32 luxe appartementen met een kleinschalig karakter. De appartementen hebben een unieke ligging aan het water. U bent omgeven door landelijke schoonheid met vele recreatiemogelijkheden.

De appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en heerlijk ruim van opzet met veel lichtinval. Elke woning is hoogwaardig afgewerkt en heeft een eigen (ondergrondse of buiten) parkeerplaats. Ook aan uw veiligheid is gedacht. Via een videofooninstallatie weet u altijd wie er bij u aanbelt.

Er zijn 3 en 4 kamer appartementen die variëren in grootte van 95 m2 tot 125 m2 en verschillen van opzet.

Type Snip:
Dit riante appartement van 125 m2 heeft maar liefst 3 ruime slaapkamers. Via de hal heeft u toegang tot deze kamers en tot de badkamer, welke voorzien is van een ligbad, separate douchehoek en 2e toilet. De kleurstelling varieert, maar is meest wit met een donkere vloertegel. Vanuit de hal komt u in de woonkamer, welke zeer ruim is. De luxe keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur is gelegen aan de gang. Het zitgedeelte is bij het raam, zodat u kunt genieten van het uitzicht. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. Deze appartementen kijken of op het oosten of op het westen.

Type Fuut:
Dit kleinere type van 96 m2 is nog steeds erg ruim. Er zijn 2 grote slaapkamers en een lichte woonkamer doordat deze op de hoek gelegen is. Van twee kanten heeft u lichtinval. De badkamer is opnieuw zeer luxe met een ligbad, douchehoek, wastafel en 2e toilet.

Gelegen aan de rand van Flevoland ligt Zeewolde, rustig en centraal in het land met prima aansluitingen op het wegennet. Zeewolde heeft prima openbaar vervoerverbindingen. Er zijn goede busverbindingen naar Harderwijk, Nijkerk, Almere of Amersfoort. Met de trein vertrekt u vanaf Station Harderwijk.
Aan de noordwestkant van Zeewolde ligt de groene en waterrijke polderwijk.. Polderwijk wordt door water met de bestaande kern van Zeewolde verbonden. Deze waterverbinding mondt uit in de Centrale Plas. Hierlangs verrijst een prachtige lommerrijke bomenlaan met brede grasbermen. Polderwijk staat in verbinding met de Flevolandse wateren, wat boottochten vanuit uw eigen wijk mogelijk maakt. Een uniek pluspunt. Met het centrum van Zeewolde om de hoek heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan winkels, gezondheidscentrum, sportfaciliteiten etc.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Oudaen

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten