menu
Home » Woning huren » Boerhavehof & Nobelhof

Boerhavehof & Nobelhof - Kudelstaart

*** vanaf 55 jaar *** De Boerhaavehof en Nobelhof zijn gelegen in de groene en waterrijke omgeving van Kudelstaart, het complex bevat 93 woningen voor de actieve, vitale en enthousiaste 55-plusser. De Lees meer
TE HUUR

€ 600 - € 1000

  • Aantal huurwoningen
    93
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

*** vanaf 55 jaar ***

De Boerhaavehof en Nobelhof zijn gelegen in de groene en waterrijke omgeving van Kudelstaart, het complex bevat 93 woningen voor de actieve, vitale en enthousiaste 55-plusser. De appartementen variëren in oppervlakte tussen 74 en 107 m2 en worden verhuurd in de sociale én de vrije sector.

De Boerhaavehof en Nobelhof zijn ideaal voor mensen die midden in het leven staan en graag samen met andere bewoners dingen onderneemt. Het is een plek waar je fijn én betaalbaar kunt wonen in een ruim en luxe appartement. Het appartementencomplex is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en in de directe omgeving vind je meerdere winkels en horecagelegenheden.

De voordelen van Boerhaavehof en Nobelhof op een rij:
• Comfortabel, zelfstandig én veilig wonen;
• In het hart van Kudelstaart;
• Voorzieningen binnen handbereik;
• Aanbod van zorg en diensten door het zorgcentrum (indien gewenst);
• Sociale huurwoningen & Vrije sector huurwoningen (3- en 4-kamer appartementen).

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor een woning? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende. Wij nemen dan contact met je op voor het vervolg van de procedure.

Ja, ik heb interesse in Boerhavehof & Nobelhof

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten