menu
Home » Woning huren » Xavier

Xavier - Amsterdam

Xavier I Gustav Mahlerlaan Xavier biedt 110 luxe huurappartementen vanaf de begane grond tot en met de 9e verdieping van de imposante toren. De appartementen hebben 2, 3 of 4 kamers en de woonoppervlaktes Lees meer
TE HUUR

€ 1240 - € 2110

  • Aantal huurwoningen
    110
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
Rosy Wertheimstraat 18A - Amsterdam€ 2164 per maand

Over de woning

Xavier I Gustav Mahlerlaan
Xavier biedt 110 luxe huurappartementen vanaf de begane grond tot en met de 9e verdieping van de imposante toren. De appartementen hebben 2, 3 of 4 kamers en de woonoppervlaktes variëren van 65 tot 111 m2. U beschikt over een fijne buitenruimte en er is een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren onder het gebouw.
Zuidas

De Amsterdamse Zuidas heeft zich ontwikkeld tot een populaire, internationale woonwijk. De ideale locatie voor wonen, werken en recreëren met bijzondere aandacht voor architectuur, groene openbare ruimte en een hoog voorzieningenniveau. Station Amsterdam Zuid is op loopafstand en biedt mogelijkheid om te reizen met tram, metro, bus en trein. De locatie is op korte afstand van de A10 en het centrum van Amsterdam is snel te bereiken. Voor Schiphol volstaat een treinreis van slechts 10 minuten. In de directe omgeving vindt u rust en recreatie in meerdere groenvoorzieningen, waaronder het rustige en altijd goed onderhouden Beatrixpark en Amstelpark. De Zuidas staat bol van de horecagelegenheden waardoor een goed verzorgd diner of een avondje terrassen en borrelen altijd dicht in de buurt is. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er onder andere een Albert Heijn en een Ekoplaza in de buurt te vinden.

Oud-Zuid

Het Olympisch stadion, winkels voor de dagelijkse boodschappen, tal van restaurants, de Zuidas, Amstelpark en het Amsterdamse bos zijn allemaal op loopafstand gelegen. Het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam of juist de stad uit zijn ooklopend te bereiken. Kortom de Xavier biedt u een rustige woonomgeving op hoog niveau met alle voorzieningen dichtbij.

Ja, ik heb interesse in Xavier

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten