menu
Home » Woning huren » Jeruzalem Staete

Jeruzalem Staete - Amsterdam

Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Deze appartementen zijn levensloopgeschikt gebouwd, energiezuinig, veilig en praktisch ingedeeld. Lees meer
TE HUUR

€ 649 - € 737

  • Aantal huurwoningen
    84
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Deze appartementen zijn levensloopgeschikt gebouwd, energiezuinig, veilig en praktisch ingedeeld.

Het complex is gelegen aan de Robert Kochplantsoen en Van ’t Hofflaan te Amsterdam-Oost. Op de begane grond van het complex zitten onder andere een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners en buurtbewoners, voorzieningen als huisartsen, apotheek, fysiotherapie en een pedicure gevestigd. Zo heeft u alledaagse voorzieningen binnen handbereik!

Het gebouw is van alle moderne comfort en luxe voorzien en is levensloopgeschikt gebouwd in 2015. Bewoners kunnen genieten van een behaaglijk binnenklimaat door de duurzame verwarmingsinstallatie. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals aan de sloten, de brandmeldinstallatie, automatische verlichting en de noodoproepinstallatie.

Er zijn 54 tweekamerappartementen en 30 driekamerappartementen. De 10 verschillende type appartementen variëren van 64 tot 73 m² groot. U beschikt over een woonkamer, keuken, slaap- en badkamer en een tweede toilet. In de grotere appartementen heeft u nog een extra slaapkamer om uw hobby uit te oefenen of voor logés. Op uw eigen balkon (niet alle typen) is het zomers heerlijk genieten. Als bewoner kunt u uw fiets of scootmobiel stallen in de speciale centrale berging. Op het binnenterrein zijn 35 parkeerplaatsen, deze kunnen los worden verhuurd aan huurders van het complex.

Om in aanmerking te komen voor een prachtig appartement in dit complex dient u minimaal 55 jaar of ouder te zijn en uw inkomen dient binnen de sociale sector te vallen. U kunt via WoningNet reageren op de beschikbare woningen!

Ja, ik heb interesse in Jeruzalem Staete

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten