menu
Home » Woning huren » Jeruzalem Staete

Jeruzalem Staete - Amsterdam

De appartementen Jeruzalem blok M aan de Van ’t Hofflaan en Robert Kochplantsoen liggen centraal in Watergraafsmeer. Op de begane grond van het gebouw vindt u een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten Lees meer
TE HUUR

€ 617 - € 667

  • Aantal huurwoningen
    84
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De appartementen Jeruzalem blok M aan de Van ’t Hofflaan en Robert Kochplantsoen liggen centraal in Watergraafsmeer. Op de begane grond van het gebouw vindt u een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners en buurtbewoners. Voorzieningen als huisartsen, apotheek, fysiotherapie en een pedicure zorgen ervoor dat u alles binnen handbereik heeft.

Het gebouw is van alle moderne comfort en luxe voorzien en is levensloopgeschikt gebouwd in 2015. Bewoners kunnen genieten van een behaaglijk binnenklimaat door de duurzame verwarmingsinstallatie. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals aan de sloten, de brandmeldinstallatie, automatische verlichting en de noodoproepinstallatie.

Comfortabel wonen
In blok M vindt u 84 appartementen. Er zijn tien verschillende typen variërend van 64 tot 73 m² groot. U beschikt over een woonkamer, keuken, slaap- en badkamer en een tweede toilet. In de grotere appartementen heeft u nog een extra slaapkamer om uw hobby uit te oefenen of voor logés. Op uw eigen balkon (niet alle typen) is het zomers heerlijk genieten. Als bewoner kunt u uw fiets of scootmobiel stallen in de speciale centrale berging.

Woonplezier
In deze woningen kunt u genieten van het comfort van een nieuwbouwappartement. Zelfstandig wonen in een modern gebouw. Met de mogelijkheid voor zorg en dienstverlening voor nu of later.
Interesse?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement om er achter te komen welke woningen op dit moment beschikbaar zijn. De woningen worden bij beschikbaarheid aangeboden via woningnet. Wil je in aanmerking komen schrijf je dus vast in via woningnet. Geef bij ons je naam en e-mail adres door en wij houden je op de hoogte van nieuwe opzeggingen.

Ja, ik heb interesse in Jeruzalem Staete

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten