menu
Home » Woning huren » Ittmannserf

Ittmannserf - Nunspeet

Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Clockenslagh” aan de Ittmannserf te Nunspeet met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt. In het groene karakter van Nunspeet, Lees meer
TE HUUR

€ 650 - € 800

  • Aantal huurwoningen
    52
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Zelfstandig wonen in seniorencomplex “De Clockenslagh” aan de Ittmannserf te Nunspeet met alledaagse faciliteiten en (mogelijk voor in de toekomst) zorg in de buurt.

In het groene karakter van Nunspeet, nabij Oranjepark en Park 40-45, vind u het seniorencomplex “De Clockenslagh” aan het Ittmannserf. Dit zijn 52 appartementen in de sociale en vrije sector met een woonoppervlakte van circa 52 m² tot 100 m². Dit betreffen zelfstandige woonruimtes met een ruime woonkamer, minimaal één slaapkamer, inpandige berging, een eigen keuken, badkamer en balkon. Het complex is centraal gelegen met veel voorzieningen op loopafstand, daarnaast kunt u uw fiets in één van de twee gemeenschappelijke fietsenbergingen stallen en kunt u gebruik maken van de naastgelegen zorg. Hier bent u vrij in en dient u dit zelf af te stemmen met de zorg.

Voor de sociale sector appartementen hanteren wij de het passend toewijzen vanuit de overheid. De inkomenseis voor vrije sector appartementen is 48 x de netto huurprijs aan verzamelinkomen. Dit verzamelinkomen vind u op de officiële documenten van de belastingdienst.

Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Om op korte of lange termijn in aanmerking te kunnen komen hebben wij een complete aanvraag inclusief documenten van u nodig. De inschrijving is gratis en vrijblijvend, neem voor meer informatie contact met ons op!

1 beschikbare woningen
2-kamer appartement

Ittmannserf 70 - Nunspeet€ 690 per maandsenioren

Plattegrond

Interesse in Ittmannserf ?

De huurwoning aan Ittmannserf in Nunspeet is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten