menu
Home » Woning huren » Doude van Troostwijkplein

Doude van Troostwijkplein - Loenen aan de Vecht

Wat is dit toch een geweldige omgeving, veel groen, veel water en toch nabij diverse voorzieningen. Af en toe krijgen wij in dit prachtige gebouw een appartement beschikbaar voor de verhuur. Deze ruime Lees meer
TE HUUR

€ 900 - € 1225

  • Aantal huurwoningen
    15
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Wat is dit toch een geweldige omgeving, veel groen, veel water en toch nabij diverse voorzieningen.
Af en toe krijgen wij in dit prachtige gebouw een appartement beschikbaar voor de verhuur.

Deze ruime appartementen liggen nabij 't Kampje, waar voorzieningen zoals een bibliotheek en restaurant in gevestigd zijn. U woont dus geheel zelfstandig, maar kunt eenvoudig gebruik maken van de faciliteiten van 't Kampje.

De appartementen hebben allen een ruime woonkamer met open keuken. Enkele keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is van alle gemakken voorzien, zodat u , ook als u minder ter been bent veilig van de badkamer gebruik kunt maken.

Het gebouw is heel licht en de centrale hal heeft een luxe uitstraling. Voor het gebouw ligt een plantsoen met speelgelegenheid voor kleine kinderen. Het geheel is redelijk autoluw, er loopt geen doorgaande weg voorlangs en de parkeerplaatsen liggen naast het gebouw.

Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de beschikbaarheid of eventuele wachttijd.

Ja, ik heb interesse in Doude van Troostwijkplein

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten