menu
Home » Woning huren » Cruquius 1.3H

Cruquius 1.3H - Amsterdam

Luxe, lichte huurappartementen aan de Entrepothaven Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen aan de Entrepothaven op Cruquiuseiland. In het meest rechtse gebouw liggen de huurappartementen, Lees meer
TE HUUR

€ 990 - € 2070

  • Aantal huurwoningen
    52
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Luxe, lichte huurappartementen aan de Entrepothaven
Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen aan de Entrepothaven op Cruquiuseiland. In het meest rechtse gebouw liggen de huurappartementen, in 1.3H. Het unieke design, de fraaie buitenruimten en de luxe afwerking maken dit tot één van de pareltjes van Cruquiuseiland.

In Cruquius 1.3H heb je keuze uit 52 huurappartementen. De grootte van de appartementen varieert van 43 tot 122 m2. Elk appartement heeft een balkon of groot terras. De huurprijzen variëren van € 1.050,- tot € 2.150,- per maand (exclusief servicekosten á € 85 per maand).

Unieke locatie aan het water
Cruquius 1.3H ligt pal aan de Entrepothaven, aan het begin van de Cruquiusweg. Dit is dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het gebouw staat met ‘de voet’ op de boardwalk. Hier is het goed toeven aan het water, maar ook in de groene stadsparken die zijn aangelegd op Cruquiuseiland. Je geniet van het ontspannen eilandleven, met eigenwijze horeca, een supermarkt en een sportschool waar je gemakkelijk naartoe wandelt.
Klik hier om meer te lezen over Cruquiuseiland.

Onder het gebouw vind je een parkeergarage. Voor 44 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar (huurprijs van € 175,- per maand en € 20,- servicekosten). Bovendien is er een gezamenlijke fietsenstalling.

Van studio tot 4-kamerappartement
De variatie in Cruquius 1.3H is groot. Ga jij voor een studio of een ruim appartement met 2, 3 of zelfs 4 kamers in dit unieke gebouw aan het water? Het leuke is dat de architect er alles aan heeft gedaan om nagenoeg alle appartementen uitzicht te bieden op de Entrepothaven. De appartementen zijn heerlijk licht dankzij de hoge raampartijen vanaf de vloer.

Cruquius 1.3H is in verhuur, dus een deel van de appartementen is reeds verhuurd. Maar er is nog aanbod! Je kunt alle appartementen bekijken via de woningzoeker.

Fraaie architectuur
Architectenbureau Arons & Gelauff uit Amsterdam is de kracht achter het ontwerp van Cruquius 1.3. “De architectuur verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. Dan denk je al snel aan donkere bakstenen, maar we wilden juist gebouwen maken die licht en expressief zijn, die goed passen bij de rest van de gebouwen op Cruquiuseiland. Dit hebben we bereikt door de gebouwen te voorzien van karakteristieke ‘sheddaken’. Die zaagtandvorm, die je van oude fabrieken kent, zie je al vanuit de verte.”

1 beschikbare woningen
3 kamer appartement

Wijnsilostraat 28 - Amsterdam€ 1650 per maand

Interesse in Cruquius 1.3H?

De huurwoning aan Cruquius 1.3H in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten