menu
Home » Woning huren » Buiten de Veste

Buiten de Veste - Elburg

Wonen in Elburg rondom Het Nieuwe Feithenhof, in Buiten de Veste! De appartementen Buiten de Veste aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. De appartementen zijn in 2001 gebouwd Lees meer
TE HUUR

€ 600 - € 750

  • Aantal huurwoningen
    42
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Wonen in Elburg rondom Het Nieuwe Feithenhof, in Buiten de Veste!

De appartementen Buiten de Veste aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. De appartementen zijn in 2001 gebouwd met oog voor comfort en veiligheid. Bewoners kunnen genieten van een behaaglijk binnenklimaat en aan veiligheid is veel aandacht besteed, zoals bijvoorbeeld de sloten, brandmeldinstallatie en de noodoproepinstallatie.
Doordat Buiten de Veste een relatief nieuw gebouw is, is het van alle luxe en comfort voorzien. Zo zijn alle doorgangen extra breed en zijn de keukens en het sanitair modern en levensloopbestendig uitgevoerd.

Complex Buiten de Veste aan de Nunspeterweg bestaat uit 42 woningen. Naast een woonkamer en eigen keuken, vindt u in de appartementen een slaap- en badkamer. Op het balkon is het op zomerse dagen heerlijk genieten van de zon en de parkachtig aangelegde omgeving.

Woonplezier
In deze appartementen kunt u genieten van alle luxe en comfort van een modern appartement. Zelfstandig wonen in een veilige woonomgeving. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt.

Interesse?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement om er achter te komen welke appartementen op dit moment beschikbaar zijn.

Ja, ik heb interesse in Buiten de Veste

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten