menu
Home » Woning huren » Brinkvelden

Brinkvelden - Harderwijk

Fijne, duurzame en luxe eengezinswoningen met vier slaapkamers. Op dit moment is alles verhuurd en kunt u zich alleen aanmelden voor de wachtlijst. In dit project zijn verschillende woningtypes, variërend Lees meer
TE HUUR

€ 990 - € 1200

  • Aantal huurwoningen
    39
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Fijne, duurzame en luxe eengezinswoningen met vier slaapkamers. Op dit moment is alles verhuurd en kunt u zich alleen aanmelden voor de wachtlijst.

In dit project zijn verschillende woningtypes, variërend van 107 m2 tot 150 m2. Doordat enkele woningen een tuitgevel hebben en er diverse witaccenten zijn op de gevels is het geheel totaal niet saai. De ligusterhagen langs en voor de woningen geven een frisse en groene uitstraling. De woningen zijn zeer duurzaam, mede door het gebruik van zonnepanelen.

De fijne gezinswoningen hebben allemaal voldoende ruimte, een hoogwaardige afwerking en natuurlijk een tuin met houten berging. Enkele hoekwoningen hebben zelfs een riante kavel tussen de 198 m2 en 294 m2. De keukens bieden diverse inbouwapparatuur en zijn licht van kleur met een donker aanrechtblad. Op de eerste verdieping komen drie slaapkamers en een badkamer met douchehoek, bad, dubbele wastafel en toilet. Op de zolderverdieping komt zelfs een vierde kamer en een separate wasruimte. De woning wordt op de begane grond verwarmd middels vloerverwarming en op de verdiepingen middels radiatoren.
Brinkvelden is een nieuwe wijk in Harderwijk en voelt fris en modern. Maar door de landelijke opzet zal de wijk snel de indruk geven dat je hier al langere tijd woont. De wijk heeft een gemoedelijke sfeer, er zijn diverse speelterreinen en de straten zijn ruim opgezet met veel groen. In de naastgelegen wijk Drielanden zijn vele voorzieningen zoals scholen en diverse winkels zoals een slagerij, supermarkt en drogist.

Het historische en sfeervolle centrum van Harderwijk is op fietsafstand. Even geen drukte om je heen? De vele bossen nabij deze wijk bieden veel ruimte om van het buitenleven te genieten. En wat dacht je van het fijne en kindvriendelijke strand naast het centrum van Harderwijk? Kortom: een heerlijke woonomgeving.

Ja, ik heb interesse in Brinkvelden

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten