menu
Home » Woning huren » Saenegheest Bergen

Saenegheest Bergen - Bergen (nh)

Wonen nabij zee? In het schitterende Bergen verhuren wij deze ruime eengezinswoningen met garage in een groene en kindvriendelijke wijk. Indeling: Via de hal komt u in de ruime woonkamer met trapopgang Lees meer
TE HUUR

€ 1407 - € 1435

  • Aantal huurwoningen
    59
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Wonen nabij zee?

In het schitterende Bergen verhuren wij deze ruime eengezinswoningen met garage in een groene en kindvriendelijke wijk.

Indeling:
Via de hal komt u in de ruime woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping. De half open keuken heeft toegang tot de zonnige tuin. Enkele keukens zijn reeds geheel gerenoveerd en voorzien van inbouwapparatuur.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers van verschillende afmetingen en een badkamer in lichte kleurstelling. In de badkamer is een ligbad, douchehoek, 2e toilet en wastafel. Op de overloop bevindt zich een smalle bergkast.

De zolderverdieping, welke u kunt bereiken middels een vaste trap heeft ook nog een ruime slaapkamer. Door de dakkapel is deze kamer erg licht en ruim. Daarnaast is hier nog voldoende bergruimte aanwezig.

In het gezellige Bergen, aan de rand van een schitterend duingebied en dichtbij zee, liggen deze mooie eengezinswoningen.
Bergen is ’s zomers een erg levendig dorp. Veel strandliefhebbers genieten dan van de prachtige omgeving en de gezellige evenementen die Bergen te bieden heeft.

Iedere woning heeft een eigen garage, gelegen aan de achterzijde van de woning.

Voorzieningen:
Het centrum van Bergen is dichtbij en is eventueel lopend ook te bereiken. Hier vindt u diverse restaurants en winkels.
In de nabije omgeving vindt u naast scholen op vrijwel alle niveaus en een Europese School, ook kinderdagverblijven, diverse sportterreinen, een sporthal en een overdekt zwembad. Verder zijn er uitstekende verbindingswegen met o.a. het nabije Alkmaar en de Randstad.
Bergen aan Zee is op slechts 5 km afstand.

Unieke bewoners-app:
- In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Inkomensrichtlijnen:
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3 keer de vermelde huurprijs te zijn
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de kale huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 2 keer de kale huurprijs
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

Wil je in aanmerking komen voor deze woning?
- Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. e ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

Goed om te weten:
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Saenegheest Bergen

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten