menu
Home » Woning huren » Wattbaan 27 te Nieuwegein

Wattbaan 27 te Nieuwegein - Nieuwegein

In de groene wijk Plettenburg te Nieuwegein ligt een voormalig kantoorgebouw, wat getransformeerd is naar een prachtig appartementencomplex. Locatie: Het complex is erg gunstig gelegen; binnen no-time Lees meer
TE HUUR

€ 900 - € 1000

  • Aantal huurwoningen
    77
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

In de groene wijk Plettenburg te Nieuwegein ligt een voormalig kantoorgebouw, wat getransformeerd is naar een prachtig appartementencomplex.

Locatie:
Het complex is erg gunstig gelegen; binnen no-time ben je met de auto op de A2 en A27. Met de fiets ben je in 10 minuten bij winkelgebied City. De tram brengt je binnen 20 minuten naar Utrecht centraal. En op loopafstand vind je het bekende Fort van Nieuwegein, verschillende sportscholen en het openbaar vervoer.

Kenmerken:
- Lift in het pand
- PVC-vloer
- Vloerverwarming
- Video intercom
- Keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, magnetron, elektrische kookplaat, inbouwkoelkast en afzuigkap)
- Badkamer voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, wasbak en wasmachine aansluiting
- Hoogwaardig en luxe afwerking

Unieke bewoners-app:
- In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.
Inkomensrichtlijnen:
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3 keer de vermelde huurprijs te zijn;
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de kale huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 2 keer de kale huurprijs;
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq;

Wil je in aanmerking komen voor deze woning?
- Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria.

Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

Goed om te weten:
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Wattbaan 27 te Nieuwegein

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten