menu
Home » Woning huren » Hofstate

Hofstate - Waalre

Bent u op zoek naar een woning waarbij u de gezellige drukte van een stad, maar ook de rust en ruimte van heide en bossen kunt ervaren? Zoek dat niet verder, want complex Hofstate biedt u beide. Hofstate Lees meer
TE HUUR

€ 825 - € 1075

  • Aantal huurwoningen
    11
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Bent u op zoek naar een woning waarbij u de gezellige drukte van een stad, maar ook de rust en ruimte van heide en bossen kunt ervaren? Zoek dat niet verder, want complex Hofstate biedt u beide.

Hofstate is gelegen in Waalre. In Hofstate zijn 11 appartementen en studio's gevestigd. De woningen variëren in oppervlakte van ca. 39 m² tot ca. 61 m². Alle woningen zijn voorzien van een loggia, balkon of terras. Achter het complex zijn een gemeenschappelijk terras, fietsenstalling en parkeerplaatsen aanwezig waar iedere bewoner gebruik van mag maken.

Waalre wordt ook wel het gezelligste en veiligste dorp van Brabant genoemd en staat beter bekend als de goudkust van Eindhoven door de villa's die in het dorp zijn gevestigd. Waalre is omringt door bossen en vennen, maar tegelijkertijd is de gezellige drukte van Eindhoven dichtbij. Waalre is perfect om te wonen wanneer je de rust en ruimte van een dorp wilt ervaren, maar tegelijkertijd ook de drukte van een stad wilt mee krijgen.

Ja, ik heb interesse in Hofstate

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten