menu
Home » Woning huren » de Vree 11

de Vree 11 - Wapenveld

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de begane grond van het woongebouw Rehoboth nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving! Complex Huize Lees meer
TE HUUR

€ 650 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 150.00
  • Gebruiksoppervlakte
    56 m²
  • Woonoppervlakte
    56 m²
  • Status
    Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -
Dit twee kamer appartement is gelegen op de begane grond van het woongebouw Rehoboth nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving!

Complex Huize Rehoboth II is direct verbonden met het woonzorgcentrum Rehoboth, waar u indien nodig zorg kunt inkopen. Het is een sfeervol complex met diverse appartementen, de meeste komen uit op een overdekt binnenplein die ook weer via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum.

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Het seniorencomplex is gelegen aan de rand van het centrum van Wapenveld en vanuit uw appartement wandelt of fietst u zo het bos in of het gezellige centrum (met de alledaagse faciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik) in.

Het appartement heeft een ruime woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen terras kunt u zomers heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht op het park. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging, uw auto kunt u kwijt op de gezamenlijke parkeerplaatsen die behoren tot het complex en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde.
Beschikbaar in overleg.

- Inkomensrichtlijnen -
- Voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning?-
Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen, dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

- Goed om te weten -
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in de Vree 11?

De huurwoning aan de Vree 11 in Wapenveld is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten