menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 157

Albert Schweitzerlaan 157 - Epe

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit drie kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van woongebouw de Bekenborgh. Het pand beschikt over twee woonlagen, een lift en is gebouwd in Lees meer
TE HUUR

€ 741 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 230.00
 • Gebruiksoppervlakte
  56 m²
 • Woonoppervlakte
  56 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit drie kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van woongebouw de Bekenborgh. Het pand beschikt over twee woonlagen, een lift en is gebouwd in 1996.

Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamers en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Albert Schweitzerlaan 177 -
- Voorschot servicekosten € 225,- per maand inclusief voorschot nuts voorzieningen
- De woning is voorzien van energielabel C
- Drie kamer appartement (2 slaapkamers)
- Beschikbaar in overleg
- Gelegen op de eerste verdieping met balkon
- Parkeren is mogelijk op het nabijgelegen openbare parkeerterrein
- Fietsenberging aanwezig voor het stallen van fietsen en eventueel een scootmobiel
- Koffie ochtenden op initiatief van bewoners
- Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en de natuur

LET OP: voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een minimale en een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen.

AOW-gerechtigden met een inkomen tot € 44.035 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 48.265 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 127.582 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan €161.392 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woning.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Wilt u een appartement huren?
Schrijf u dan nu in via onze website www.vanderlinden.nl. Of neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- De getoonde foto's zijn van een modelwoning en zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. -

- Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. -

Plattegrond

Interesse in Albert Schweitzerlaan 157?

De huurwoning aan Albert Schweitzerlaan 157 in Epe is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten