menu
Home » Woning huren » Oostvaardersbuurt

Oostvaardersbuurt - Almere

De woningen aan de Willem Bontekoestraat beschikken over een grote woonkamer met open keuken. De woonkamer grenst aan de achterzijde van de woning over de volle breedte van de tuin. De keuken is aan de Lees meer
TE HUUR

€ 870 - € 1150

  • Aantal huurwoningen
    35
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De woningen aan de Willem Bontekoestraat beschikken over een grote woonkamer met open keuken. De woonkamer grenst aan de achterzijde van de woning over de volle breedte van de tuin. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd. 

De trap naar de eerste verdieping komt uit op een royale overloop, waaraan twee grote en één kleinere slaapkamer en een ruime badkamer liggen. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel, een ligbad, een 2e toilet en een douchehoek. Alle woningen hebben op de zolder de CV-ketel met warmwatervoorziening en de aansluiting voor de wasmachine. De zolder is te bereiken d.m.v. een vaste trap.

Van der Linden heeft 35 eengezinswoningen te huur aan de Willem Bontekoestraat in de Oostvaardersbuurt. De wijk ligt in het oostelijke deel van Almere-Buiten, in de nabijheid van het natuurgebied “de Oostvaardersplassen“ en dichtbij het centrum. Het bus- en treinstation ligt loopafstand. Naast een heldere en overzichtelijke indeling van de wijk is er veel aandacht besteed aan de directe omgeving. Zo zijn er geen parkeerplaatsen in de straat aanwezig, maar is het de bedoeling dat de bewoners hun auto op het eigen terrein parkeren. Elke woning beschikt over een eigen carport.

Goed om te weten:
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn;
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf;

Unieke bewoners-app:
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangstelling? Schrijf u in via www.vanderlinden.nl, neem contact met ons op via verhuur@vanderlinden.nl of bel ons op 088-5330000.

Ja, ik heb interesse in Oostvaardersbuurt

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten