menu
Home » Woning huren » Villa Verde Zuid

Villa Verde Zuid - Almere

Er zijn nog maar een paar te huur! Heeft u belangstelling? Wij horen u graag. De prognose van de oplevering is februari 2019. Villa Verde Noord en Zuid zijn twee identieke gebouwen aan de Spanjestraat Lees meer
TE HUUR

€ 1125 - € 1355

  • Aantal huurwoningen
    12
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Er zijn nog maar een paar te huur! Heeft u belangstelling? Wij horen u graag. De prognose van de oplevering is februari 2019.

Villa Verde Noord en Zuid zijn twee identieke gebouwen aan de Spanjestraat in Almere Poort, beide kleinschalig want slechts 12 appartementen per gebouw.

De appartementen
De fraaie 3- en 4-kamerappartementen variëren tussen de 71 m2 en 88 m2. Elk appartement heeft een royale buitenruimte. De begane grond appartementen beschikken zelfs over een tuin van ca. 107 m2. De topappartementen hebben een ruim terras van ca. 16 m2. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond. Daarnaast hebben enkele appartementen een extra inpandige berging. Parkeren kan direct rondom het gebouw, op uw eigen parkeerplaats.

Afwerkingsniveau
Aan deze appartementen hoef je bij oplevering nog maar weinig te doen. De wanden zijn behangen en geschilderd, de keukens zijn luxe en voorzien van onder andere een koelkast, vaatwasmachine, afzuigkap, inductie kookplaat, combimagnetron. RVS spoelbak chromen kraan, kunststof achterwand en zwart composiet aanrechtblad. Er zijn hoogwaardig afgewerkte badkamers met hemeldouche, glazen douchescherm, wastafel met -meubel, spiegel met verlichting, handdoekradiator en vrijhangend toilet. De topappartementen hebben een separaat toilet.

Inschrijven en voorwaarden
Belangstelling? Schrijft u zich in via een reactie op deze aanmelding. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt minimaal één maand huur als waarborgsom gevraagd. Er is een inkomensnorm van toepassing van minimaal 3,5 keer de maandhuur aan bruto inkomen.

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze aanbieding en informatie geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Villa Verde Zuid

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten