menu
Home » Woning huren » Poortdijk

Poortdijk - IJsselstein

Woon jij straks aan de Poortdijk in IJsselstein? In Poortdijk huur je een duurzaam 2- of 3-kamerappartement. Utrecht ligt praktisch om de hoek, maar hier ervaar je de rust en charme van het historische Lees meer
TE HUUR

€ 1005 - € 1495

  • Aantal huurwoningen
    44
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Woon jij straks aan de Poortdijk in IJsselstein?

In Poortdijk huur je een duurzaam 2- of 3-kamerappartement. Utrecht ligt praktisch om de hoek, maar hier ervaar je de rust en charme van het historische IJsselstein.

- Appartementen -

Huur een appartement van 50 m2 tot 80 m2 en ervaar hoe fijn modern wonen kan zijn. In de woning valt de kwaliteit van de keuken meteen op. De mooie afwerking zorgt voor een frisse uitstraling, maar ook voor wooncomfort. Bij het appartement hoort een eigen inpandige berging en in de meeste gevallen een terras, balkon, dakterras of Frans balkon. Zo komen binnen en buiten mooi samen, dit gevoel zal worden versterkt door een weelderig aangelegde binnentuin.

- Duurzaamheid -

Met 300 zonnepanelen op het dak is Poortdijk misschien wel de duurzaamste plek van IJsselstein. Maar we gaan nog net iets verder: duurzame deelvoorzieningen maken jouw leven zorgeloos en ongecompliceerd. Twee elektrische deelauto’s en e-bikes zorgen ervoor dat jij hier prima zonder auto kunt wonen en op de meest milieubewuste manier je bestemming bereikt.

- Locatie -

Poortdijk vind je op de locatie van de voormalige Jan van de Wijngaard school, op de kruising van de Julianalaan en de Poortdijk. Je woont hier vlak tegen het historische centrum van IJsselstein aan, een stad die al in 1310 haar stadsrechten kreeg. Loop je door de straten van het centrum, dan voel je de aanwezigheid van een rijke geschiedenis. De charmante straten, oude gebouwen, bruggetjes en de Stadsgracht zorgen voor een unieke en gezellige sfeer. En wist je al dat het Historisch Stadhuis in opdracht is gebouwd van Willem van Oranje?

Toch heeft de moderne wereld hier ook haar intrede gedaan. Er is een breed horeca-aanbod, allerlei sportgelegenheden en natuurlijk veel kunst en cultuur. Vanaf Poortdijk is het maar 500 meter lopen naar de binnenstad, maar er zijn ook winkels nog dichterbij huis. Zo ligt de Jumbo praktisch om de hoek. Ook ben je zo buiten de stad: vanaf Poortdijk loop je in 3 minuten naar de tramhalte Hooghe Waerd, vanwaar een directe verbinding loopt naar Nieuwegein en Utrecht. Dit maakt Poortdijk zo’n fijne locatie om te wonen!

- Zorg -

Alle appartementen van Poortdijk worden binnen de vrije sector verhuurd, op 15 woningen na. Deze vallen onder de sociale huur en zijn bedoeld voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. In samenwerking met Lister creëren we zo een fijne woonomgeving voor mensen met bijvoorbeeld autisme. Alle cliënten van Lister kunnen zelfstandig wonen en zijn onderdeel van de community van Poortdijk.

- Deelmobiliteit -

Een eigen auto is handig. Zeker voor mensen die iedere dag met de auto de weg op moeten. Maar wat als dit niet het geval is? Dan staat de auto vaak werkloos op de oprit. Daarvoor is deelmobiliteit een perfecte oplossing!

Via We Drive Solar staan er voor bewoners van Poortdijk gratis elektrische auto’s klaar. Dat is op een duurzame manier kennismaken met deelmobiliteit. Want hoewel een elektrische auto niet helemaal klimaatneutraal is, is deze wél schoner dan een brandstofauto. Zo helpen we de natuur én onszelf!

Unieke bewoners-app:
- In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Inkomensrichtlijnen:
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3 keer de vermelde huurprijs te zijn
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de kale huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 2 keer de kale huurprijs
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

Wil je in aanmerking komen voor deze woning?
- Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria.
Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. e ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

Goed om te weten:
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Poortdijk

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten