menu
Home » Woning huren » Sportlaan 37

Sportlaan 37 - Zuid-Scharwoude

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de eerste etage van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer Lees meer
TE HUUR

€ 694 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 46.00
 • Gebruiksoppervlakte
  43 m²
 • Woonoppervlakte
  43 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de eerste etage van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot de badkamer.

Belangstelling? Wij zien graag uw inschrijving tegemoet! Let op; u dient minimaal 55 jaar zijn om in aanmerking te komen voor dit complex. Wij toetsen op basis van uw inkomensverklaring 2021 van de belastingdienst.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Sportlaan 37?

De huurwoning aan Sportlaan 37 in Zuid-Scharwoude is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten