menu
Home » Woning huren » Sportlaan 23

Sportlaan 23 - Zuid-Scharwoude

- Per direct beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, Lees meer
TE HUUR

€ 649 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 46.00
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

- Per direct beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het balkon welke op het zonnige zuiden gelegen is. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot de badkamer.

Belangstelling? Wij zien graag uw inschrijving tegemoet! Let op; u dient minimaal 55 jaar zijn om in aanmerking te komen voor dit complex, daarnaast betreft het een sociale huurwoning dus het verzamelinkomen mag bij dit appartement niet hoger liggen dan € 40.024. Dit toetsen wij op basis van uw inkomensverklaring 2019 van de belastingdienst.

- Dit betreft een niet gerenoveerd appartement, de getoonde foto's zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent. -

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Sportlaan 23

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten