menu
Home » Woning huren » Odeonstraat 0-ong

Odeonstraat 0-ong - ALMERE

Zoek je een studentenwoning op loopafstand van de hogescholen, het stadscentrum en het station? Deze 42 studentenwoningen worden naar verwachting juni 2017 opgeleverd. Deze spaceboxen worden geplaatst Lees meer
TE HUUR

€ 446 p/m

  • Status

    Verhuurd
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Zoek je een studentenwoning op loopafstand van de hogescholen, het stadscentrum en het station?
Deze 42 studentenwoningen worden naar verwachting juni 2017 opgeleverd.

Deze spaceboxen worden geplaatst op de Odeonstraat en je beschikt in deze woningen over een eigen keuken, badkamer en woon/slaapkamer.

Hou er rekening mee dat voorwaarden verbonden zijn, zoals minimaal 18 jaar, inkomenseisen (minimaal € 1.000,00) of dat je ouders/verzorgers garant staan. Tevens moet je kunnen aantonen een studie te volgen. HBO studenten hebben voorrang op MBO studenten.

Belangstelling? Wij informeren je graag!

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in Odeonstraat 0-ong

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten