menu
Home » Woning huren » Nunspeterweg 7B 03

Nunspeterweg 7B 03 - Elburg

Op zeer korte termijn beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de begane grond nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving! De appartementen aan Lees meer
TE HUUR

€ 705 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 75.00
 • Gebruiksoppervlakte
  40 m²
 • Woonoppervlakte
  40 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Op zeer korte termijn beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de begane grond nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving!

De appartementen aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. Het complex is een relatief nieuw gebouw (van 2001), is het van veelal luxe en comfort voorzien. Zo zijn alle doorgangen extra breed en zijn de keukens en het sanitair modern en levensloopbestendig uitgevoerd. Het complex is centraal gelegen met alledaagse voorzieningen in de nabijheid!

Het appartement heeft een ruime hal met berging en biedt toegang tot de badkamer, slaapkamer, tweede slaapkamer/hobbykamer en woonkamer. De woonkamer en open keuken bieden dan ook weer toegang tot de buitenruimte. Uw fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling in het complex en voor uw auto is er (gratis) parkeergelegenheid rondom het complex.

Doordat dit een seniorenappartement betreft in de sociale sector, hierbij hanteren wij het passend toewijzen vanuit de overheid. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 23.225 en de € 39.055 en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 31.475 en de € 39.055 te zijn.

Wilt u ook graag fijn wonen in Elburg? Dan zien wij graag de volledige inschrijving met uw meest recente inkomensverklaring of definitieve belastingaanslag van de belastingdienst tegemoet!

Ja, ik heb interesse in Nunspeterweg 7B 03

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten