menu
Home » Woning huren » Kimwierde 55A

Kimwierde 55A - Almere

*** LET OP: INSCHRIJVEN GAAT VIA BENOPZOEK.NL (NIET VIA DE WEBSITE VAN VAN DER LINDEN) *** Verhuur van Zandwierde is gestart! 22 appartementen in Almere Haven, inschrijven is nu mogelijk via www.benopzoek.nl. Lees meer
TE HUUR

€ 925 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 63.00
 • Gebruiksoppervlakte
  80 m²
 • Woonoppervlakte
  80 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

*** LET OP: INSCHRIJVEN GAAT VIA BENOPZOEK.NL (NIET VIA DE WEBSITE VAN VAN DER LINDEN) ***


Verhuur van Zandwierde is gestart! 22 appartementen in Almere Haven, inschrijven is nu mogelijk via www.benopzoek.nl.

Voorwaarden om te huren
Kandidaten die een sociale huurwoning leeg achterlaten in Almere, Amsterdam of de Gooi- en Vechtstreek krijgen voorrang. Sociale huurders van De Alliantie krijgen voorrang op sociale huurders van andere woningcorporaties.

Huurprijs
De huurprijs van deze appartementen bedraagt €925,00 per maand. De servicekosten bedragen €63,04 per maand.

Inkomenseis
De inkomenseis voor deze appartement is dat uw SV-loon minimaal 45x de huurprijs dient te zijn. Heeft u een partner? Dan tellen we dat SV-loon voor 100% mee in de berekening.

Toewijzing
Indien u in aanmerking komt voor een van de beschikbare appartementen in het project Zandwierde dan nemen wij deze maand nog contact met u op. Alleen complete aanvragen met documenten worden in behandeling genomen.

Almere Haven
Het project Zandwierde bevindt zich in Almere Haven. De appartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 80 m2. De appartementen zijn energiezuinig. Het gebouw is aangesloten op bodemwarmtepompen. Ook krijgt het complex zonnepanelen en worden de appartementen gasloos.

Prognose oplevering
Wij verwachten dat deze woningen in september 2021 worden opgeleverd. Let op: dit is een prognose en kan nog veranderen door bijvoorbeeld weersomstandigheden of door het aanleveren van bouwmaterialen.

Huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure. Bij het aangaan van huurovereenkomst wordt eenmalig een bedrag van €75,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Hoewel deze advertentie met zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Interesse in Kimwierde 55A?

De huurwoning aan Kimwierde 55A in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten