menu
Home » Woning huren » Kerkwegje 20

Kerkwegje 20 - Putten

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), comfortabel appartement centraal gelegen in Putten. Dit hoek appartement is gelegen op de begane grond en onderdeel van het senioren complex Kerckepad Lees meer
TE HUUR

€ 649 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 80.00
  • Status
    Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), comfortabel appartement centraal gelegen in Putten.

Dit hoek appartement is gelegen op de begane grond en onderdeel van het senioren complex Kerckepad aan het Kerkwegje. Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de inpandige berging, separaat toilet, beide slaapkamers en woonkamer. De badkamer (met 2e toilet) kunt u enkel bereiken via de grote slaapkamer. De woonkamer heeft een open keuken en biedt u toegang tot het balkon (dit omdat het complex iets hoger dan straatniveau gebouwd is).

In het complex is er een gemeenschappelijke fietsenberging, met oplaadpunten voor de elektrische fiets en scootmobiel.

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren en mag het huishoudinkomen niet meer dan € 40.024 zijn. Graag zien wij u inschrijven tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een afspraak met u kunnen inplannen.

Plattegrond

Interesse in Kerkwegje 20?

De huurwoning aan Kerkwegje 20 in Putten is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten