menu
Home » Woning huren » Jan Tooropstraat 7A

Jan Tooropstraat 7A - Amsterdam

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam West waar de straten vernoemd zijn naar Lees meer
TE HUUR

€ 1.655 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 47.00
 • Gebruiksoppervlakte
  79 m²
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Nu in de verhuur, 66 appartementen in Amsterdam West! Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl

In de wijk Overtoomse Veld in het bruisende Amsterdam West waar de straten vernoemd zijn naar de kunstenaars van het verleden herrijst nu een Nieuwe Meester. Op de hoek van de Jan Tooropstraat en de Johan Jongkindstraat, op loopafstand van Amsterdam Lelylaan wordt een nieuw woongebouw met 66 hoogwaardige nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Met een toonaangevende entree wordt je welkom geheten in dit prachtige nieuwbouwcomplex. De verhuur is gestart en we hebben nog appartementen beschikbaar, de oplevering staat gepland voor 1 november 2020.

Dit prachtige nieuwbouwcomplex bestaat uit 7 woonlagen met in totaal 66 appartementen (variërend van 50m2 zonder buitenruimte tot en met 80m2 met buitenruimte) en 40 parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeergarage. Alle appartementen krijgen een luxe Bruynzeel keuken en een hoogwaardige badkamer en toilet. Bovendien krijgen alle appartementen een externe berging van 5 m2 toegewezen in de parkeergarage.

Jan Tooropstraat 7A
- Ruim appartement van 79 m2
- Balkon op het oosten
- Gelegen op de bovenste verdieping (7e verdieping)
- Inclusief 1 eigen parkeerplaats in de parkeerkelder
- Inlusief inpandige berging én berging in de parkeerkelder
- Appartement is voorzien van zonnepanelen

Voor meer informatie en inschrijven: hurenjantoorop.nl

Interesse in Jan Tooropstraat 7A?

De huurwoning aan Jan Tooropstraat 7A in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten